România nu este lăsată baltă de tineri, iar în vremuri de criză, aceștia își oferă ajutorul. Este cazul unui cuplu de tineri antreprenori de mare succes. Cosmin și Oana Voevodschi și-au creat propriul lor business care le aduce un câștig frumușel, iar tinerii împart mereu bucuriile lor cu ceilalți. De fiecare dată au sărit în ajutorul celor care au nevoie de ei.

Același lucru l-au făcut și de această dată, când Spitalului Orășenesc din Găești a avut nevoie de echipament. Tinerii au sărit în ajutor, achiziționând aparatura necesară pentru ca spitalul să fie pregătit pentru primirea pacienților infectați cu coronavirus.

Reclamă

La spital trebuie să ajungă zilele următoare două ventilatoare mecanice, patru măști full face și 100 de sticle de dezinfectant. Fără această aparatură, pacienții infectați cu coronavirus, aflați în stare moderată sau gravă, nu ar avea nicio șansă.

“N-am stat prea mult pe gânduri, când am auzit că spitalul din oraș are nevoie din nou de ajutor. Contează mult că putem ajuta și o facem din tot sufletul. Sper ca gestul nostru să fie făcut de cât mai mulți oameni, pentru că în acestă perioadă critică, chiar este nevoie de noi”, a declarat Cosmin Voevodschi pentru Capital.

În cel mult două zile, producătorul a promis că va livra aparatura spitalului din orașul Găești. Tânărul cuplu a achitat deja jumătate de miliard pentru echipamente și aparatură.