Tily Niculae este o femeie împlinită și recunoaște acest lucru.

Ea nu se teme să spună lucrurilor pe nume și, pentru a ajunge unde este acum, a fost ajutată de fiica sa. Sofia a făcut-o pe vedetă să înțeleagă lucrurile mult mai bine, iar procesul de creștere și educare al lui Radu este mult mai simplu. 

Tily Niculae este mama a doi copii frumoși, Sofia și Radu. Mezinul familiei suferă de câteva alergii și are nevoie de o atenție deosebită, dar și un regim special. Actrița a învățat cu ajutorul Sofiei cum să gestioneze toate aceste lucruri, încât să nu se epuizeze.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Tily Niculae despre prima săptămână de facultate. Actrița este încântată de noua experiența

Aceasta a avut multe temeri în privința copiilor când Sofia a venit pe lume. Odată cu creșterea sa, totul a devenit mai ușor. Puterea pe care i-a dat-o micuța, a făcut-o pe Tily să ajungă pe calea cea bună, devenind mămica dedicată de astăzi.

În prezent, ea lasă totul să curgă lin și să nu își mai facă numeroase scenarii care nu se vor întâmpla. Un exemplu pe care l-a dat a fost momentul în care fiica sa a fost internată în spital. În timp ce actrița plângea, micuța îi spunea că totul o să fie bine.

„Dacă ar fi să-i mulțumesc cuiva pentru puterea interioara pe care o am acum…singura persoana ar fi- Sofia!
Fără ea, nu aș fi avut rolul de  ‘mămica lui Radu’, înțelegătoare, liniștită, luând decizii bune, puternică, stăpâna pe situație.
Daca nu era Sofia, nu as fi știut să iubesc atât de mult.
Să fiu prezentă în adevăratul sens al cuvântului. Să acționez ‘ACUM’.
Să let go și să nu îmi fac propriile scenarii.

Am plâns foarte mult atunci când Sofia era internată în spital.
Dacă aș avea mintea de acum i-aș spune fetei de atunci:
Ești în siguranță!
Și tu, dar și copilul tău! Ai încredere! Răbdare…”, a scris Tily Niculae pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tily Niculae (@tilyniculae)

Tily Niculae face numeroase vizite la spital cu fiul ei

Pentru depistarea alergiilor fiului său, actrița a fost nevoită să treacă pe la mai mulți medici. La primul copil i-a fost extrem de frică de ceea ce urmează să se întâmple, dar, la al doilea este mult mai lejer.

Tily Niculae a învățat cum să devină o mămică perfecționistă și se bucură de tot procesul prin care a trecut.

„I-am învățat pe copii că a merge la spital este ceva ce ne servește.
Este binele și sănătatea membrului  care are nevoie de aceste servicii. Și pentru asta muncim ca să putem acoperi costurile unei posibile situații. Țin mult la sănătate și educație.
Cum ambele în țara noastră sunt la pământ…trebuie să te descurci ca părinte. Pentru a-i fi bine copilului tău.

Sofiei i-am insuflat încrederea față de oameni, dar am eșuat lamentabil insuflându-i teama față de proceduri (analize de sânge, etc).
Pentru simplu fapt ca eu eram panicată când o vedeam în suferința am reușit marea minune de a o face să-i fie teama. Pentru că nu dispuneam nici de înțelegerea, empatică, priceperea de acum. Coopera până când era vorba de analize, investigații, etc.

Nu am știut multe din toate lucrurile pe care le fac acum cu Radu. Dar nici n-as fi știut să iubesc atât dacă nu era ea. Puternica mea care atunci când se trezea din convulsii și eu tremuram mai tare, îmi zicea:
Mama, sunt bine!
Asta pentru ca  mi-ați scris despre reziliență și aprecierile voastre în ceea ce mă privește.
Acolo unde este dragoste, nu există limite!”, a încheiat Tily Niculae postarea.