Tibi Clenci a ajuns în atenția publicului, după ce a acceptat să facă parte din juriul Bravo, ai stil. Cunoscutul fotograf are sute de fane care îl urmăresc și care îl apreciază, dar indiferent de câte femei ar tânji după atenția sa, el nu are ochi decât pentru soția sa alături de care este de mai bine de 23 de ani.

Tibi Clenci a dat din casă

Juratul de la Kanal D se mândrește cu faptul că are alături de el o femeie precum soția sa, care l-a susținut toată viața și care, din punctul său de vedere, este cea mai frumoasă femeie din jurul lui. Ei sunt împreună încă de pe vremea când pe el nu îl cunoaște prea multă lume și când nu avea atât de mulți bani ca în momentul de față.

 

„Iubirea, care vine la pachet cu multe derivate. Soția mea este omul care m-a susținut toată viața, este cea mai frumoasă fată din jurul meu. A stat alături de mine când eu făceam un gram de bani și ea făcea trei, din care îmi dădea să achiziționez ceva pentru visul meu, ca să fiu fericit, și ea era fericită pentru mine. Frumusețea ei nu s-a alterat niciodată, dimpotrivă, a crescut. În fiecare zi am descoperit alte lucruri la ea care nu au făcut altceva decât să îmi deschidă mie aripile. Chiar dacă astăzi, după 23 de ani, am ajuns să ne mai ciondănim, nu există mai mult de cinci minute de supărare”, a declarat Tibi Clenci.

Multă lume s-a întrebat care este secretul lor, cum au reușit să aibă 23 de ani de căsnicie, iar Tibi Clenci a dat o serie de detalii semnificative în acest sens. Din câte a mărturisit fotograful, discuțiile lor nu au pornit niciodată de gelozii, pentru că au știut să își acorde toată libertatea de care au avut nevoie.