Tiberiu Argint este noul iubit al Andreei Bălan. Acesta este fratele celebrei prezentatoare de la TVR, Sonia Argint. Tiberiu face parte dintr-o familie din lumea buna a Capitalei si are conturile pline de bani. Spre deosebire de George Burcea, acesta este implicat intr-o multime de afaceri care ii aduc venituri frumusele. Alaturi de el, Andreea Bălan nu va duce lipsa de nimic.

Reclamă

Cei doi porumbei si-au tinut relatia departe de ochii curiosilor. Desi semne existau, nimeni nu a banuit ca Andreea Balan isi va reface viata la nici un an de la nunta cu George Burcea. Tiberiu Argint a fost si invitat la ziua de nastere a cantaretei, alaturi de cei mai buni prieteni ai acesteia, s-a pozat cu fetitele Andreei, insa nimeni nu a sesizat ca intre ei ar fi ceva mai mult. Bomba a explodat in aceasta dimineata.

Cancan.ro a publicat imagini surprinse de paparazzi in care Tiberiu Argint si Andreea Balan pareau extrem de apropiati. Acestia s-au simtit bine la malul marii, s-au imbratisat si s-au sarutat. Asta in timp ce toata lumea credea ca Andreea a decis sa ia o pauza in care sa se relaxeze dupa o perioada dificila! De fapt, indragita cantareata si-a petrecut timpul cu cel de care este indragostita nebuneste, fara sa ii pese ca ar putea fi recunoscuta.

Reclamă

De ce nu apare Andreea Bălan in imaginile postate de Tiberiu Argint

Atât blondina cat si iubitul ei au postat imagini inedite din scurta vacanta. Curios este faptul ca niciunul dintre ei nu apare in pozele celuilalt. Tiberiu Argint a ales sa publice cateva fotografii cu marea și cu el insusi, dar nu si-a informat prietenii virtuali despre cine era fotograful. De cand relatia lor a ajuns astazi subiectul nr 1 din presa romaneasca, nici Andreea, nici Tiberiu nu au infirmat sau confirmat ceea ce se intampla intre ei. Cert este ca artista va trebui sa dea cateva explicatii. George Burcea probabil va avea nevoie de ele…