Vremurile pe care le trăim sunt extrem de grele, motiv pentru care oamenii sunt în stare de multe lucruri pentru a face câțiva bani în plus.  

Bioenergoterapeutul Lidia Feciorul a divulgat un mare secret pe care oricine ar trebui să îl știe. Sunt anumite trucuri și metode care, dacă sunt folosite cu încredere, pot face minuni în viața cuiva, chiar și atunci când vorbim despre lucruri financiare.  

Lidia Fecioru a vorbit într-o emisiune TV despre modul în care putem face bani cu nemiluita. Mai clar, femeia susține că știe această metodă de mai bine de cinci ani, însă există câteva mici secrete. Conform acesteia, este de preferat ca moneda pe care o vom folosi să nu fie a noastră.   

Cum să faci bani cu nemiluita

În același timp, mierea trebuie să fie adăugată peste monedă, în cană, în cantități moderate. Bioenergoterapeutul spune că mierea are foarte multă energie, fiindcă este acumulată de pe toate florile și nici nu se strică. În momentul în care albina depune miere depune și venin, pentru că aceasta are veninul în coadă. Acest venin este secretul care păstrează mierea pentru totdeauna, fără să se strice.   

„Atunci când punem cana de lut cu mierea și moneda, trebuie să ne punem o dorință. Dacă ne dorim sănătate, de exemplu, putem adăuga o bucățică dintr-o plantă medicinală, împreună cu mierea”, a precizat celebra energoterapeută.

Ți se vor îndeplini toate dorințele! Trucul pe care toată lumea trebuie să îl știe
Sursa: Social media

Este foarte important ca dorințele noastre să rămână ale noastre, să nu fie împărțite cu nimeni. De asemenea, este important să ținem cana de lut cât mai departe de ochii lumii.   

Cănuța fermecată din lut

„Cănița a avut mare succes. Deci, se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă. Adaugi mierea în cană, până când aceasta depășește fotografia respectivă”, explică Lidia Fecioru.  

De cană, ar fi bine să legăm o brățărică de aur, sau ceva valoros, fiindcă atrage bogăția din prima. Este foarte important să nu ne punem 10 dorințe, ci doar una singură, realizabilă.  

„Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit. După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.