Imaginile cu un bunic și nepoata sa i-au emoționat pe internauți.

Se spune că, uneori, bunicii își iubesc nepoții mai mult decât părinții. Se pare că acest lucru este cât se poate de adevărat, dacă e să ne uităm la imaginile care au devenit virale pe TikTok. O tânără a venit la casa părintească împreună cu fiica sa. Momentele dintre micuță și bunic i-au emoționat pe internauți, mai ales că bătrânul este nevăzător și nu va putea niciodată să știe cum arată chipul nepoatei sale. 

Cum a reacționat bunicul, atunci când și-a luat în brațe nepoata

Pe TikTok, a devenit viral un videoclip care surprinde reacția bătrânului, după ce fiica sa îl convinge să o ia pe cea mică în brațe. Fiind nevăzător, refuză inițial, dar proaspăta mămică își convinge tatăl.

În videoclip, se poate observa că bătrânul este extrem de emoționat. Ba chiar nu știe cum să reacționeze după ce se vede cu micuța în brațe. Mama micuței a venit la tatăl său, care s-a bucurat enorm de venirea pe lume a nepoatei sale.

@nicoleta_nikkie ❤️ #foryou #bunic #nepotica #primadata #teiubesc #capsunica ♬ sunet original – loveeee

Mama micuței: Ține puțin fata. 

Bătrânul nevăzător: Dar nu văd…E mai mare.

Mama micuței: E mică. Hai că nu pățești nimic. 

Bătrânul nevăzător: Du-te de aici. Să o simt eu. Vai de capul meu…

Mama micuței: Ai văzut că o ții. 

Ce-i drept, imaginile i-au emoționat pe internauți, mai ales că bărbatul este nevăzător și se află în această situație dificilă. Momentul nepoată-bunic i-au topit pe oameni. Mulți dintre ei au fost impresionați de reacția bătrânului, care a ezitat, inițial, să nu își țină nepoata în brațe.

Ba chiar unii internauți sunt de părere că reacția bătrânului exprimă cum nu se poate mai bine dragostea pentru micuța. E clar faptul că între cei doi s-a creat o legătură specială, iar mama fetiței s-a bucurat tare mult de cum a fost primită în familie.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.