Ziua în care ar fi trebuit să fie cea mai fericită s-a transformat într-o dezamăgire pentru o tânăra.

Toate femeile visează ca ziua în care se căsătoresc să fie de neuitat, asta e o certitudine. Doar că speranțele unei tinere s-au ruinat, atunci când va realiza că bărbatul pe care îl iubește este, de fapt, infidel. Tânărul ajunge să își dorească o relație cu cea mai bună prietenă a viitoarei sale soții. Cei doi erau pe punctul de a căsători, doar că face un gest neașteptat. 

Viitoarea mireasă nici nu realizează că iubitul ei este infidel

Într-un videoclip postat pe TikTok, se poate observa că tânăra este entuziasmată de nuntă. Ba chiar, ea a îmbrăcat rochia de mireasă și așteaptă să sosească ora pentru ceremonia care o va lega de bărbatul iubit toată viața.

Doar că fericirea sa îi este umbrită de relația iubitului cu prietena cea mai bună a miresei. Pare incredibil, dar realitatea s-a dovedit a fi alta. Sub pretextul că a venit să își vadă iubita înainte de începerea ceremoniei, bărbatul vine în camera tinerei.

În timp ce îi ține mâinile la ochii iubitei sale, viitorul mire o sărută pe cealaltă tânăra. Fără a-și da seama de nimic, tânăra îmbrăcată în rochie de mireasă este la fel de entuziasmată și cu zâmbetul pe buze.

@laryssekarla #durereinsuflet😔💔 #tradare #suferinta #inselat #inselata #inimafranta ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) – Paloma Faith

Ba mai mult, tânărul și prietena miresei nu dau nimic de înțeles că ar exista o legătură între ei. Cei doi continuă să se prefacă și să zâmbească, deși gestul lor a scos la iveală faptul că mariajul nu era unul dorit și de bărbat. Din imagini se poate observa că și tânărul este îmbrăcat în mire.

Ba mai mult, aștepta să spună cel mai hotărât „DA” din viața lui. Viitoarea mireasă este încântată de vorbele iubitului său și pare fericită, după ce tânărul i-a complimentat ținuta.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.