Să fii mamă nu este deloc ușor, mai ales atunci când ești nevoită să îți crești copilul de una singură. Același lucru se poate spune și despre o femeie, care face sacrificii pentru ca autoritățile să nu îi ia de lângă ea și ultimul copil. La 22 de ani, tânăra a devenit mamă, dar nu se plânge de lucrurile prin care trece, deși recunoaște că îi este greu. 

Femeia trăiește cu teama că statul îi va lua fiul

De curând, povestea de viață a unei femei s-a viralizat pe TikTok.

Mai mulți oameni și-au exprimat dorința de a o ajuta. Tânăra a devenit mamă în urmă cu mai mulți ani. Între timp, ceilalți copii i-au fost luați de autorități, pe motiv că mediul în care trăiau micuții nu este propice creșterii lor.

Ulterior, femeia a adus pe lume un băiețel, cel care acum îi dă speranța unii viitor mai bun. Doar că și micuțul trăiește în același condiții și există riscul ca el să fie luat de stat.

În ciuda întregii situații care este destul de complicată, tânăra recunoaște că își iubește copiii. Ba mai mult, susține că nu ar putea renunța la bebelușul de câteva luni. Tot ce și-ar dori femeia pentru ea și micuț este o mașină de spălat și un cărucior. Deși nu ascunde faptul că îi este greu să își crească fiul, femeia a mărturisit că va continua să facă sacrificii pentru el.

@video.clipuri1 #foryou #fy #lacrimi #2022 #viralvideo #videoclipuri1 #romania ♬ original sound – videoclipuri1

„Foarte mult mă bucur că îl am. Țin la el, sunt eu cum sunt, dar am grijă să în cresc. Aș avea nevoie și eu din astea de spălat, detergent, o mașină de spălat, Să spăl de-ale mele, de-ale copilașului, că acum spăl la mână, de un căruț, că nu am”, a mărturisit femeia.