Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață în decursul zilei de 29 septembrie. Acesta era deja internat de două săptămâni la Spitalul Universitar de Urgență din București, locul unde și-a găsit sfârșitul. Știm deja că maestrul avea mai multe probleme de sănătate. Din cauza acestora, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. 

În urmă cu mai mulți ani de zile, maestrul Alexandru Arșinel a fost invitat în emisiunea lui Dan Negru. Prezentatorul l-a întrebat care ar fi ultimele cuvinte pe care i le-ar spune lui Dumnezeu, dacă s-ar afla pe patul de spate. Cu lacrimi în ochi, Alexandru Arșinel a mărturisit că i-ar cere să aibă grijă de soția sa, Marilena.

Ce i-ar fi spus Alexandru Arșinel lui Dumnezeu, pe patul de moarte

Moartea lui Alexandru Arșinel a îndoliat o întreagă țară. Familia și cei apropiați sunt devastați de durere.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură.

Arhivă presă

Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine.

Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel la acea vreme.

Gabriela Firea, mesaj de adio pentru Alexandru Arșinel

,,? Ce veste tristă pentru întreaga lume artistică și pentru iubitorii de teatru. ? Maestrul Alexandru Arșinel a plecat din această lume, lăsând în urma regretele noastre. ??

Colaj Substantial

Sunt onorată că în perioada în care am fost primar general am reușit să-i aduc o bucurie acordându-i titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului. Un gest mărunt pentru măreția domnului Arșinel. ✝️ Transmit condoleanțe doamnei Arșinel și întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.