Iată care au fost ultimele cuvinte ale regretatului artista Alexandru Arșinel. Ce a spus acesta în ultimele sale clipe de viață

Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață în decursul zilei de 29 septembrie. Acesta era deja internat de două săptămâni la Spitalul Universitar de Urgență din București, locul unde și-a găsit sfârșitul. Știm deja că maestrul avea mai multe probleme de sănătate. Din cauza acestora, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. 

În urmă cu mai mulți ani de zile, maestrul Alexandru Arșinel a fost invitat în emisiunea lui Dan Negru. Prezentatorul l-a întrebat care ar fi ultimele cuvinte pe care i le-ar spune lui Dumnezeu, dacă s-ar afla pe patul de spate. Cu lacrimi în ochi, Alexandru Arșinel a mărturisit că i-ar cere să aibă grijă de soția sa, Marilena.

Ce i-ar fi spus Alexandru Arșinel lui Dumnezeu, pe patul de moarte

Moartea lui Alexandru Arșinel a îndoliat o întreagă țară. Familia și cei apropiați sunt devastați de durere.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură.

Arhivă presă

Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine.

Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel la acea vreme.

Gabriela Firea, mesaj de adio pentru Alexandru Arșinel

,,🖤 Ce veste tristă pentru întreaga lume artistică și pentru iubitorii de teatru. 🕯 Maestrul Alexandru Arșinel a plecat din această lume, lăsând în urma regretele noastre. 🙏🏻

Colaj Substantial

Sunt onorată că în perioada în care am fost primar general am reușit să-i aduc o bucurie acordându-i titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului. Un gest mărunt pentru măreția domnului Arșinel. ✝️ Transmit condoleanțe doamnei Arșinel și întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!