Regina Magiei Albe din România a fost invitată în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni din mediul online. Maria Câmpina este recunoscută în toată țara pentru puterile sale în ritualurile magiei albe și a blestemelor pe care le dezleagă. 

Nu puțini sunt cei care îi trec pragul, pentru a scăpa de problemele pe care le au. Atunci când simt că energii necurate și ghinioane le întâmpină viața, caută ajutorul Mariei Câmpina. Aceasta lucrează cu magia albă și a moștenit acest har de la mama sa, după cum a spus în cadrul aceleiași emisiuni.

Maria Câmpina: „La puterea nopții se văd multe”

Despre prezența lui Satana în ritualuri și în preajma ei, dar și cum își dă seama de asta, a povestit în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță.

„Mihai Ghiță: Dumneavoastră, pe Necuratul îl simțiți când descântați?

Maria Câmpina: Pe Necuratul îl simțim când bagă ghinoane în om și îl încurcă, piedici.

Mihai Ghiță: Păi și cum vedeți?

Maria Câmpina: În descântecele de puterea nopții, e ceva schimbător. E ceva schimbător în descântece. Când descânți… simțim. Simțim că se schimbă din imagine, din gând, din figură. Că la puterea nopții se văd multe, domnul Ghiță.

În puterea nopții, la 12 noaptea. Numai atunci trec toate jiviniile, în puterea nopții.”, a explicat Regina Magiei Albe din România, în cadrul emisiunii online „În oglindă”.

@codinjunior #mariacampina #vrajitoare #inoglinda #mihaighita #pentrutine #pentruvoi #goviral #goviralgo #ionutcode #tiktokviral #tiktokromania ♬ sunet original – Codin

Atenție! Iată de ce nu este bine să ieși din casă la miezul nopții

Aceasta este ora la care au loc cele mai multe descântece. De asemenea, mai multe spirite rele își fac apariția atunci.

Maria Câmpina îi avertizează pe oameni să nu-și părăsească la acea oră casa sau locul în care se află.

„Atunci nu are voie omul să iasă afară, la câmp, singur. Nu e voie să plece pe drum, la 12 noaptea. Poate să îl întâmpine.

Mulți oameni care au umblat au fost loviți de necuratul și curgea sânge pe nas, când au intrat în casă. Venea noaptea de undeva, și nu știa de el, ce este, ce există. Asta e simțirea. Simți o frică, ceva, o tremurătură. Te ia cu frică ceva.”, a mai spus Regina Magiei Albe din România.