Suzana, soția lui Nelu Curcă din serialul „La bloc” s-a transformat total! În loc să îmbătrânească, actrița parcă a întinerit

Serialul „La Bloc” a fost îndrăgit de o țară întreagă. Toate personajele comediei românești din anii 2000 au cucerit românii și i-au ținut cu sufletele la gură în fața micilor ecrane. Alături de ei, oamenii au râs, au plâns, s-au bucurat și au trăit fiecare emoție, a fiecărui personaj în parte. V-o mai amintiți pe Suzana, soția lui Nelu Curcă?

Suzana a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului. Soția lui Nelu și mama lui Mimi. A stârnit hohote de râs și le-a împărtășit celor de acasă numai energie pozitivă. După plecarea ei din serial, Suzi a dezamăgit o întreagă comunitate de telespectatori, însă rolul ei a rămas viu în amintirea celor de acasă.

Cât de mult s-a schimbat Luminița Erga

Pe numele ei real, Luminița Erga, s-a schimbat foarte mult de atunci. Au trecut peste 20 de ani de când a apărut prima oară în comedia românească, iar odată cu trecerea timpului, Suzi cea roșcată și cu părul ciufulit, s-a schimbat enorm. Acum este o adevărată doamnă și parcă n-a îmbătrânit deloc. Ba din contră, pare din ce în ce mai tânără și are o energie debordantă.

Acum, are 53 de ani și formează un cuplu cu Valentin Teodosiu. Împreună au două fiice în vârstă de 17 ani. Luminița Erga are un corp de invidiat, în ciuda vârstei sale, iar look-ul ei inspiră un aer extrem de tineresc. Cât despre stilul ei vestimentar, aceasta optează pentru ținute casual și elegante, semn că ține foarte tare la imaginea ei.

Ți-o mai amintești pe „Suzi” din serialul „La bloc”? Luminița Erga arată demențial acum! FOTO
social media

Cu ce se ocupă Luminița Erga în prezent

„Când nu joc în seriale sau filme, fac teatru. Sau gătesc, fac curățenie, încerc să fac educație unor fete de 15 ani și să mă înțeleg bine cu soțul. Ar fi aiurea să spun că-mi ies toate, dar eu nu mă las!”, declara Luminița în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „La Măruță”

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.