Theo Rose este o femeie pentru care starea de bine este una naturală, iar oriunde își face simțită prezența este rost de voie bună. Ea nu doar că are o voce pe care multă lume o adoră, are și un simț al umorului pe care unii dintre fanii ei îl apreciază. Artista a povestit, la un moment dat, că felul în care se comportă și toate glumele pe care le face au fost ca un scut, pentru a trece mai ușor peste toate problemele din viața sa.

Într-un podcast în care a fost invitată acum ceva timp, frumoasa cântăreață a vorbit despre perioada în care anxietatea îi dădea mari bătăi de cap. Ea nu a putut trece de una singură peste aceste momente, ci a avut nevoie de ajutorul specialiștilor. Făcând terapie, a înțeles că nu poate face acele stări să dispară, ci trebuie să înțeleagă faptul că fac parte din ea și ușor, ușor a învățat cum să trăiască și cu ele. Nu i-a fost deloc ușor și uneori nu îi este nici acum, iar cel care a ajutat-o cel mai mult în acest sens a fost chiar iubitul ei.

Cum se simte Theo Rose!

Recent, ea a reușit să își îngrijoreze din nou fanii în ceea ce privește starea ei de sănătate. Având în vedere că artiștii din România au început să aibă din nou concerte, nici ea nu duce lipsă de evenimente. Din câte s-a putut observa și pe rețelele sociale, Theo Rose a mers la o serie de evenimente în ultimele zile, motiv pentru care vocea sa a avut de suferit și a fost nevoită să găsească o soluție în acest sens și s-a bazat pe ajutorul fanilor ei de pe Instagram, care i-au dat tot felul de sugestii.

Theo Rose vorbește despre poblemele de sănătate cu care se confruntă: ”Nu mă lasă Dumnezeu deloc”

„Vă iubesc! Nu mă lasă Dumnezeu deloc. Mulțumesc pentru toate sugestiile. Recomand aerosolii pentru problemele vocale”a scris Theo Rose la InstaStory.