Îndrăgita interpretă de muzică românească, Theo Rose a vorbit despre sânii ei mici și despre faptul că nu consideră asta un dezavantaj. Nu s-a simțit complexată de mărimea bustului, tocmai de aceea a purtat cu încredere haine cu decolteuri adânci. 

Theo Rose a vorbit pe contul său de Instagram despre „complexul” femeilor cu sânii mici. Din fericire pentru artistă, nu a considerat niciodată asta un impediment de a fi frumoasă și a-și etala naturalețea! Totul a pornit de la o fotografie în care Theo Rose și Ilinca Vandici poartă aceeași rochie.

„Căutați la voi tot ce-i mai frumos…”

Îndrăgita Theo a mărturisit că multe tinere i-au povestit cum se simt complexate de dimensiunea mică a bustului. Artista a răbufnit și a luat atitudine. A demontat „credințele” despre cum sânii mici îți scad încrederea în sine, sau te fac să te simți mai puțin feminină.

Theo Rose nu este complexată de sânii săi! "Tocmai de-asta mi le arăt fără probleme și stau numai decoltată". Totul a pornit de la o rochie: FOTO
Sursă foto: Social media

„Am primit foarte multe mesaje de la fete care n-au fost înzestrate cu sâni. Sper să mă luați drept exemplu și să încercați să căutați la voi tot ce-i mai frumos. Să vă găsiți încrederea de sine! Încrederea mea, de exemplu, nu stă în niște ț*e. Tocmai de-asta mi le arăt fără probleme și stau numai decoltată. Pentru că nu mă deranjează faptul că nu am dictamai ț***e.

Dracu știe cum or fi ț**e astea, că nu știu care sunt potrivite și care nu. Ce vreau eu să vă spun e faptul că lipsa unui bust generos nu vă poate împiedica, fetelor, de la nimic. Să știți de la mine! Nici de a atinge cele mai înalte culmi ale succesului. Nici de la a avea bărbatul pe care vi-l doriți. Atenție ce vă doriți cu adevărat sau ce credeți că vă doriți, că nu e tot timpul același lucru.

„Am avut și eu praguri de depășit…”

Artista a vorbit deschis despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut.

„Nici de la a vă întemeia familia la care visați. Comentariile oamenilor, cele răutăcioase sau adevărul spus într-un mod frumos sau nasol, n-ar trebui să vă frustreze. Oamenii care vor să găseasă ceva frumos la voi, vor căuta până vor găsi.
Am avut și eu praguri de depășir, vizavi de ce spunea lumea despre mine. Un om sigur pe el e un om care se iubește pe sine. Niciodată nu ar putea să facă rău cuiva! Depinde de fiecare om în parte ce crede despre voi. Dacă unii vor să creadă despre mine că sunt o manelistă, pot eu să mă apuc și de rock mâine. Și să cânt rock toată viața, voi rămâne o manelistă pentru ei. Hai, dracu, să fim mai buni și să ne iubim mai mult” a spus Theo Rose pe pagina sa de Instagram.