Reclamă
Reclamă

Theo Rose, pe numele său real Theodora Maria Diaconu, se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din țara noastră. Cântăreața de 24 de ani a atras atenția publicului, datorită spectacolului pe care îl face pe scenă. Fanii o iubesc, datorită talentului său și dedicării sale pentru muzică.

Theo Rose, enervată la culme de un fan pe Instagram

Theo Rose este o persoană virală în mass-media. Atunci când are ceva de spus, pune punctul pe „i” și, în stilul caracteristic, dă replici, de cele mai multe ori, tăioase și pline cu semnificații. Enervată la culme de mesajul unui fan trimis pe Instagram, Theo Rose a scos diplomația și bunul simț din „sertar” și și-a exprimat părerea public, pe rețelele de socializare. Unul dintre urmăritorii săi a fost indignat de succesul pe care cântăreața îl înregistrează, astfel că a acuzat-o, într-un mesaj, că a ajuns cunoscută prin alte căi în domeniul muzical. Theo Rose l-a făcut cu ou și cu oțet pe fanul indignat pe Instagram.

Theo Rose și-a ieșit din minți pe rețelele de socializare! De ce a răbufnit artista pe Instagram
DCNews

„Nu vă speriați oameni buni că nu mai punem la suflet așa ceva. Astea sunt la ordinea zilei. El e săracul blând la ce a scris, am alții mai rău, dar ăia sunt porcoși și nu pot să-i public. […] Îmi vine să vă înjur. Sunteți niște dobitoci că reacționați așa și dați astfel de mesaje. Nu eu, că eu nu vă iau în seamă, dar sunt alții pe care îi afetează grav, că dacă ați fi în locul unui om și primiți astfel de mesaje o să vedeți că o luați pe cărări. Așa că sunteti dobitoci făcuți grămadă, dar ce educație să fac eu cu voi că…”, a declarat Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose a intrat la inima publicului, datorită sincerității și remarcabilului său talent muzical. Este considerată o artistă completă, pentru că nu s-a sfiit să abordeze orice gen muzical.

Reclamă

Reclamă
Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro