Theo Rose mărturisește că a fost nevoită să renunțe la podoaba sa capilară bogată pentru un proiect pe care îl va avea la Pro TV.

Artist s-a conformat întocmai cerințelor venite de partea șefilor săi, ba chiar nu a considerat că a-și tăia câțiva cm din păr reprezintă o pierdere imensă. Ba chiar mai mult de atât, vedeta este de părere că a avut nevoie de o astfel de schimbare. Cât despre noul său look, Theo Roae spune că noua coafură o face mai feminină.

„Nu îi duc dorul neapărat…..”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

„Dacă vrei îți spun că este perucă, dar m-am tuns. Unul dintre proiectele la care particip mai nou a avut ca cerință lucrul ăsta, iar eu m-am supus cu drag și fără să simt că e o mare pierdere. Cred că am avut nevoie și de o schimbare așa, mă ajută, mi se pare că mă face un pic mai feminină. Eu mă bucur că am un păr sănătos. Am garanția că o să crească la lungimea de înainte dacă o să vreau să-l mai am la fel de lung. Nu îi duc dorul neapărat pentru că știu că dacă îmi pun mintea cu el, în câteva luni e la loc.” a declarat Theo Rose pentru ego.ro

Este pentru prima dată când Theo Rose face o schimbare atât de mare. Aceasta spune că de mică a fost obișnuită să poarte părul lung. Rare erau momentele când mergea la salon pentru a-și tunde vârfurile. Acest lucru se întâmpla la o perioadă de 6-7 luni.

„Mama nu prea intenționa să mă tundă. Și ei i-a plăcut de mine așa cu părul lung. Rar mă duceam să îmi tund chiar și vârfurile. Le tundeam o dată la 6-7 luni, un an, când își aducea mama aminte că mai are copil. Cam așa funcționau lucrurile.” a declarat Theo Rose pentru sursa citată anterior.