Dezbaterea pe tema manelelor va rămâne mereu o discuție aprinsă.

Theo Rose nu are parte deloc de liniște în ultima perioadă. Deși lucrurile s-au mai calmat din punct de vedere profesional, fanii tot au găsit ceva de care să se lege și să o supere. Ceea ce plănuia vedeta să fie un episod emoționant pentru niște copii, s-a transformat într-un scandal în online.

Nu mai este niciun secret faptul că Theo Rose este una dintre cele mai puternice și influente voci de la noi din țară. Imediat după ce a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, popularitatea ei a crescut peste noapte. Și, pentru că nu a vrut să profite de asta, a decis să se folosească de influența ei pentru a schimba lucrurile.

De ceva timp, Theo s-a alăturat campaniei pe care Codin Maticiuc o desfășoară de ani de zile. „Spitale publice din bani privați” este proiectul asupra căruia artista și-a îndreptat atenția și a dat o mână de ajutor. Nu a fost deloc greu să se ajungă aici, mai ales că iubitul ei este foarte bun prieten cu Maticiuc. Și, chiar dacă intenția a fost una bună, fanii au găsit nod în papură.

Recent, aceasta a fost invitată să cânte unor copii internați la secția de oncologie. Vedeta a vrut să pună un zâmbet pe chipurile celor mici, așa că a cântat cele mai cunoscute piese ale ei. În timp ce unii au apreciat gestul artistei, s-au găsit multe voci să o critice. Motivul?! Manelele nu vindecă sufletele bolnave.

Theo Rose, pusă la zid după ce a cântat manele copiilor bolnavi. „Trebuie să fii dobitoc să spui asta”
Social media

Theo Rose a pus punctul pe „i”

În contra replică, Theo Rose s-a apărat și a spus că nu toate lucrurile pe care le face trebuie să fie vizibile. În plus, s-a săturat să audă mereu aceeași lozincă atunci când vine vorba de manele. Artistei nu-i place deloc atitudinea celor din online, iar diferențierea pe genuri muzicale o irită cel mai mult.

„Odată ce s-a viralizat videoclipul, au apărut și multe comentarii de la oameni de cultură care condamnă manelele și incultura asociată cu acest gen muzical și care pretind că orice gest venit din direcția asta nu ar trebui luat în considerare din cauza genului muzical. Erau ceva de genul „Bravo, acum că le-ai cântat o manea s-au vindecat”, „Manele se cântă la bolnavii de cancer”. Dar ce se cântă, nebunilor? Vivaldi?

N-am știut eu să cânt muzică clasică, altfel mă asculta toată România. E ca și cum ai spune că omul ăla bolnav nu merită să se vindece din cauza preferințelor lui muzicale. Trebuie să fii dobitoc să spui asta. Nu vă mai considerați selectivi, dacă nu ascultați manele.

Apropo de colegul meu Bogdan de la Ploiești, el a făcut multe gesturi frumoase pentru oamenii aflați în nevoie. Ăștia care au comentat ce au făcut? Puneți mâna și donați”, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.