Celebra cântăreața a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă acum starea sa este una mai bună

Theo Rose a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce în ultima săptămână nu s-a simțit deloc bine. Artista va deveni curând mămică, iar primele luni de sarcină nu sunt deloc ușoare pentru ea.

Theo Rose este însărcinată și așteaptă primul său copil, alături de Anghel Damian. Cei doi au ales să fie destul de discreți în ceea ce privește viața lor personală, mai ales după ce vestea că vor deveni părinți s-a aflat în mediul public fără voia lor.

Dar chiar și așa, curiozitatea fanilor este mare, în special în această perioadă, așa că conturile de socializare ale artistei sunt urmărite cu mare interes de cei ce o iubesc. Numai că în ultima vreme, Theo a fost absentă, iar acest lucru i-a îngrijorat teribil pe urmăritorii săi.

Artista este în primul trimestru de sarcină și corpul său resimte din plin schimbările prin care trece. Pentru Theo Rose, greața, durerile de cap și amețeala au devenit atât de grave, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale. Timp de o săptămână, a fost atent supravegheată de medicii săi, care i-au prescris perfuzii și odihnă cât mai multă.

Când s-a simțit mai bine, iubita cântăreața a postat un mesaj, în care a povestit publicului său ce s-a întâmplat cu ea în ultima perioadă.

După o săptămână, nu vreți să știți. Mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână m-am pus pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal., a povestit Theo Rose în mediul online.

Artista recunoaște că cel mai dificil în ultimele săptămâni îi este să mănânce. Chiar dacă îi este foame și corpul său cere alimente, sarcina îi dă mari bătăi de cap. Așa că acum, Theo nu-și dorește decât să treacă cu bine peste aceste prime luni pline de simptome, ca apoi să poată mânca ca înainte.

Cât despre relația cu regizorul serialului ‘Clanul’ de pe Pro TV, Theo Rose are planuri mărețe. În doar jumătate de an de când sunt împreună, cei doi și-au pus deja bazele unei familii, iar după ce se va naște primul lor copil, iau în calcul și căsătoria. Atât Anghel Damian, cât și artista, s-au declarat foarte fericiți cu alegerile făcute, chiar dacă au existat voci care i-au criticat pentru faptul că au avansat atât de repede în relația lor.

Share.