Theo Rose a vorbit pentru prima dată despre noua sa relație cu Anghel Damian.

În urmă cu câteva ore, vestea că Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte a luat pe toată lumea prin surprindere. Și mai surprinzător a fost faptul că artista este deja implicată într-o nouă relație cu actorul Anghel Damian.

Acum, că totul s-a aflat, Theo Rose a reacționat. Artista nu infirmă informațiile apărute în presă, ba, din contra! Aceasta confirmă despărțirea de Alex Leonte și faptul că este într-o relație cu Anghel Damian.

Theo Rose: „Altcineva a apărut în viața mea..”

Vedeta spune că și-ar fi dorit ca aceste lucruri să nu se afle acum, ci atunci când se considera cu adevărat potrivită să împărtășească aceste detalii.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate. Doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine.

Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit.” a transmis Theo Rose pe contul său personal de Instagram

De asemenea, Theo Rose spune că nu l-a înșelat pe fostul său partener, Alex Leonte. Cântăreața spune că acesta știe de noua sa relație, iar ruptura s-a produs înainte ca ea să înceapă un nou capitol în viața sentimentală.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis.” a mai spus Theo Rose în legătură cu acest subiect

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.