Fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste, Theo Rose are o carieră de succes în domeniul muzical. Susținută și iubită de numărul mare de fani, cântăreața este o persoană deschisă atunci când vine vorba de planurile de viitor pe care le are.

Invitată recent în cadrul unei emisiuni online, Theo Rose a menționat faptul că nu va mai merge în vacanțe. Cu banii pe care i-ar cheltui acolo în doar câteva săptămâni, vedeta preferă să îi investească în ceva de viitor. Despre ce este vorba, a spus chiar îndrăgita artistă.

Theo Rose se pregătește să facă una dintre cele mai importante achiziții

Invitată în emisiunea online moderată de Alexandra Ungureanu, Theo Rose a menționat faptul că își strange bani pentru a-și cumpăra o casă. Astfel, a decis să nu mai meargă în vacanțe, ci preferă să își cumpere locuința mult visată.

„Știi ce fac acum? Strâng bani să-mi iau casă. Zău! Am început să strâng bani, și am strâns așa. vreau să mă țin de treaba asta. Că dacă eu mă duc printr-o vacanță, cine știe ce mă apucă. Și cheltuiesc banii. Mă duc în vacanță, mă distrez două săptămâni, și după aia când mă întorc acasă, chițăi în chirie.

Nu-mi convine. Mai bine îmi iau casă, și după când mă întorc din vacanță, mă duc la mine acasă și stau ca șmechera.”, a spus artista, în cadrul unei emisiuni online.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #theorose ♬ original sound – Momente de Inspirație

Ce spune artista despre căsătorie. Va face curând acest pas?

social media

Îndrăgita artistă trăiește o adevărată frumoasă poveste de dragoste alături de Alex, nepotul lui Nea Mărin. Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani de zile. Pentru că mai mereu este întrebată despre nunta cu Alex Leonte, vedeta i-a lămurit pe curioși.

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”, a spus Theo Rose, potrivit viva.ro.