Theo Rose a plecat în vacanță într-o destinație de vis. Aceasta a ajuns în Thailanda însoțită de iubitul ei, Anghel Damian și de sora ei, Raluca Dumitru. Ajungă acolo a întâmpinat mai multe dificultăți. 

Theo Rose se numără printre cele mai apreciate artiste din țară. Ea reușește să impresioneze de fiecare dată cu vocea pe care o are.

Aceasta a lăsat proiectele din țară deoparte, pentru o scurtă perioadă, plecând într-o vacanță într-un loc exotic. Thailanda a fost destinația aleasă pentru relaxare. Nu a mers singură, ci însoțită de sora ei, Raluca Dumitru și iubitul ei, Damian Anghel.

CITEȘTE ȘI: Theo Rose nu este deloc mână spartă. Pe ce nu ar da artista niciodată mulți bani

Artista nu are parte de cele mai plăcute momente în vacanță fiindcă i s-au întâmplat câteva lucruri de când a ajuns. Nu a reușit să doarmă din cauza zgomotului de la valuri, iar soarele a fost prea puternic pentru pielea ei. Pe lângă arsura de pe piept, a fost și mușcată de câțiva țânțari ce i-au lăsat semne uriașe.

„Nu vă speriați, nu am murit. M-am trezit tot pe la 6:00, dar am mai dormit până la 12:00. Zilele trecute nu au fost deloc pentru mine că m-am trezit foarte devreme. Starea mea în ceea ce privește bronzul este precară. M-am ars pe piept și nu este în regulă deloc. Am fost și mușcată de țânțari. Din mici și nici nu i-am simțit, n-am mai văzut așa țânțar ca aici.”, a transmis Theo Rose pe rețelele de socializare.

Social media

Theo Rose: „Prefer să zic că nu am nimic”

Theo Rose este implicată în mai multe proiecte care o solicită atât fizic, cât și mental. Aceasta se gândea să nu ajungă într-un burn out din cauza epuizării.

Într-un astfel de moment, ea și-a amintit de mama sa care a avut grijă de trei copii și nu a contat oboseala în astfel de momente. Artista o are exemplu pe cea care i-a dat viață și trece mult mai ușor pentru momentele grele din viață.