Theo Rose și Alessandra sunt de nedespărțit, mai ales atunci când vine vorba de spectacole.

Cele două urcă împreună pe scenă, iar vocile lor sună atât de bine, încât, pare că au fost făcute să lucreze împreună. Theo o respectă foarte mult pe Alessandra și de fiecare dată când vorbește despre ea se emoționează.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar scena este locul unde se simte cel mai bine. Muzica este cea mai mare pasiune a ei și, deși activează de ani buni în domeniu, se pare că artista a avut nevoie de o echipă care să-i descopere și să-i fructifice talentul la potențialul maxim.

Înainte de a ajunge în echipa lui Boier Bibescu, Theo Rose a lucrat o perioadă destul de scurtă la studio la Smiley. La HaHaHa Production nu s-a simțit deloc în largul ei, mai ales că nimeni nu îi oferea încrederea de care avea nevoie. Artistei i s-a produs să stea în spate și doar să compună piese pe care alți artiști de la studio să le cânte. Evident, lui Theo nu i-a convenit, așa că a plecat.

Theo Rose, declarații cu ochii în lacrimi despre prietena ei, Alessandra. „Împărțim același vis”
Social Media

Theo Rose și Alessandra fac o echipă pe cinste

Și tot răul a fost spre bine, având în vedere echipa în care a nimeri acum. De ani buni de zile, Theo Rose face parte din Big Up Music, casa lui Boier Bibescu care, înainte de a-i fi mediul ei de desfășurare, este o a doua familie pentru ea.

Aici, Theo Rose a întâlnit-o pe Alessandra, o fată extrem de talentată care merge cu ea peste tot în concerte. Vocile lor se armonizează perfect și nu este de mirare că fanii le apreciază la pachet. Artista a recunoscut că între ea și Alessandra există o puternică relație de prietenie, bazată pe respect și nimeni și nimic nu are să schimbe asta. În ciuda faptului că există oameni care mai bagă bățul printre gard, ele sunt la fel de unite.

„Alessandra e colega mea de scenă, prietena mea, împărțim același vis, aceeași pasiune. Nu ne-am pus niciodată în ipostaze neplăcute, am avut mereu grijă una de cealaltă. Tot timpul am fost foarte atente una la cealaltă și ne-am respectat. E important să muncești ca să îți atragi lângă tine oameni de calitate.”