Theo Rose și-a speriat zdravăn fanii. De obicei, artista postează cam tot ceea ce face și preferă să le dea urmăritorilor numai vești bune. Însă, ieri, cei care au stat pe social media au avut parte de un șoc, după ce au văzut cele mai recente imagini cu iubita lui Anghel Damian.

Ieri, Theo Rose s-a jucat cu inima fanilor, la propriu. Artista i-a îngrijorat pe toți cei care o urmăresc, după ce s-a pozat plină de răni și sânge. Iubita lui Anghel Damian a fost transportată de urgență la spital, iar imaginile cu ea pe targă au făcut înconjurul internetului.

Însă, fanii nu au motiv să se îngrijoreze, căci nimic din ceea ce au văzut nu este real, ci sunt cadre din cel de-al treilea sezon de „Clanul”, serialul unde artista i-a dat viață Verei. Se pare că Theo Rose a terminat filmările pentru acest sezon, al imaginile nu vor fi deloc pe placul fanilor, mai ales că Vera este extrem de îndrăgită de toată lumea.

Citește și:
Theo Rose, cu ochii umflați și plină de sânge, transportată pe targă la urgențe. Cum a ajuns în situația asta

Theo Rose, cu ochii umflați și plină de sânge, transportată pe targă la urgențe. Cum a ajuns în situația asta

Ajutor pentru pensionari fix înainte de sărbători! Vești bune pentru acești români

Se dau bani în plus pentru pensionari fix înainte de sărbători! Vești bune pentru acești români

Cod galben de ninsori și viscol! ANM a actualizat lista localităților afectate

Cod roșu de viscol și ninsori în România! Care sunt județele în care vremea face ravagii

@cuminelamunca Theodoraaaaa, fa-te bineee🤦@Theo Rose #fy #fyp #theorose #clanul #clanulserial ♬ Irina Rimes X Theo Rose Stinge luminile – Irina Rimes

Theo Rose s-a întrecut pe sine cu acest rol

În toate interviurile pe care le-a acordat, Theo Rose a recunoscut că serialul „Clanul” a fost o adevărată provocare pentru ea și nu se aștepta să se descurce atât de bine. Artista s-a integrat foarte repede în echipă și, ori de câte ori a avut ocazia, a „furat” meserie de actorii cu ștate vechi.

Theo Rose, cu ochii umflați și plină de sânge, transportată pe targă la urgențe. Cum a ajuns în situația asta Instagram

Deși este iubita lui Anghel Damian, unul dintre regizorii serialului, Theo Rose nu a avut niciodată tratament preferențial și nici nu a vrut să beneficieze de așa ceva. Vedeta a muncit pentru fiecare secvență și a dat tot ce a avut mai bun pentru a se ridica la nivelul așteptărilor.

Fără doar și poate, acest serial și acest rol au ajutat-o să devină mult mai bună în ceea ce face și i-a demonstrat că nimic nu este imposibil pentru ea, atât timp cât muncește și este determinată.