Mult a fost, puțin a mai rămas până când Theo Rose va aduce pe lume primul ei băiețel.

Artista nu a avut o sarcină prea ușoară, dar s-a bucurat de fiecare moment. Vedeta numără zilele până când își va întâlni micuțul, așa că se laudă, cât are timp, cu burtica de gravidă.

Anul 2022 a venit cu cele mai mari schimbări pentru Theo Rose. Artista și-a făcut un nou iubit, pe regizorul serialului „Clanul”, Anghel Damian. Odată cu asta, în viața ei a apărut și o sarcină. Deși pentru mulți această veste a fost un șoc, Theo susține că este cea mai mare dorință a ei devenit realitate.

Până acum, sarcina nu a împiedicat-o din nimic atunci când a venit vorba de carieră. Artista a lansat piese, a bifat campanii cu brand-uri sonore și s-a ținut de cuvânt. Încă de când a aflat că este însărcinată, aceasta a promis că nu va renunța nicio secundă la carieră.

Theo Rose, o graviduță sexy

Anghel Damian, la rândul lui, este foarte emoționat, mai ales că este pentru prima dată când trece prin acest episod. Theo Rose este convinsă că atât ea, cât și el se vor descurca de minune în rolul de părinți. Artista vrea să îi ofere toată atenția din lume băiețelului ei și o să se dedice trup și suflet creșterii celui mic.

Imediat cum a aflat că va avea un băiețel, Theo Rose a început să caute numele pentru el. Artista și Anghel Damian au căzut de acord că Sasha Ioan este cea mai bună variantă pentru fiul lor. Până când va naște, vedeta mai are timp să pună la punct ultimele detalii legate de carieră, astfel încât nici fanii ei să nu se simtă neglijați. Și, așa cum a promis, va reveni cu multe surprize după ce va naște.

@theorose??????

♬ sunet original – FlorinSalamOfficialFp