Theo Rose este în acest moment una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe din România

Deși Theo Rose are doar 24 de ani, cântăreața are peste 700.000 de mii de urmăritori pe Instagram. Acest lucru se datorează faptului că este foarte talentată, dar și pentru că are o fire extrem de plăcută și este sinceră. Ruby Rose nu s-a ascuns niciodată față de fani, iar recent a mărturist că suferă de anxietate. Din păcate anxietatea este de multe ori un subiect taboo în România.

Cum a descoperit Theo Rose că suferă de anxietate

Theo Rose, cele mai sincere dezvăluiri. Cum a descoperit artista că suferă de anxietate: „N-am știut încotro s-o apuc” citam viva, e interviul lor exclusiv
Instagram

”A început în momentul în care un buton a fost apăsat. Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele. Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită. N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apasă constant „butonul, așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt. Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci!”, a declarat Theo Rose pentru Viva.ro

Tânăra a declarat că a început să meargă la psihoterapie. Faptul că a început să stea de vorbă cu un psihoterapeut și să își rezolve probleme, a ajutat-o enorm. Theo Rose a mărturisit că de când a luat această decizie, nu a mai fost speriată de anxietate și a reușit să controleze momentele dificile.

”Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită. În general, anxietatea este o reacție a organismului la ceva din mediul care te înconjoară, cu care nu ești într-o bună conexiune.”, a declarat Theo Rose pentru aceeași sursă.