Una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România, Theo Rose a întâmpinat, din nou, probleme de sănătate. Artista a vorbit pe Instagram despre ceea ce i se întâmplă. Vedeta și-a anunțat fanii că este epuizată și are nevoie de odihnă.

Se bucură de o carieră strălucitoare și este printre cele mai iubite artiste din România. Deși mereu are o energie debordantă și este cu zâmbetul pe buze, Theo Rose deja simte efectele oboselii. Artista le-a spus fanilor că nu se simte deloc bine și are nevoie de o pauză.

Theo Rose, probleme de sănătate din cauza oboselii

Știm cu toții devotamentul și efortul pe care îl depune Theo Rose atunci când vine vorba de cariera sa. Nu e o supriză pentru nimeni faptul că artista duce la bun sfârșit toate activitățile pe care le are. Chiar dacă nu reușește să termine treburile din timpul zilei, frumoasa cântăreață lucrează și noaptea.

Theo Rose are din nou probleme de sănătate! Ce a pățit artista, la scurt timp după ce a contactat COVID-19
Captură Instagram

„Trebuie să mă odihnesc neapărat, că nu mai ține așa.”

Artista a spus că nu se simte deloc bine și este epuizată din cauza faptului că lucrează foarte mult și nu se odihnește suficient. Theo Rose ia în serios problemele pe care le are și s-a hotărât să ia o mică pauza de la activitățile sale.

„Am una nouă. De fapt nu e noua, dar se intampla mai rar. Imi fuge un ochi, nu acum, că acum sunt abia trezita, dar pentru ca sunt terminata de oboseala mai pe seara ma resimt si se vede. M-am uitat aseara la mine pe televizor, unul e mai asa, mai stramb. Trebuie să ma odihnesc neapărat că nu mai tine asa.”, a spus Theo pe pagina sa de Instagram

Problemele nu se termină aici, pentru frumoasa cântăreață. Acum puțin timp, vedeta a făcut un anunț care a îngrijorat fanii. Theo Rose a contactat COVID-19, dar nu a fost o fromă severă, încât a ales să se izoleze în propria locuință, timp de două săptămâni.