Theo Rose este o tânără foarte talentată, cu o voce de aur. Fanii s-au îndrăgostit de ea în mod iremediabil din prima clipă în care a urcat pe scenă, de atunci fiind aproape de ea în fiecare moment fie plăcut, fie mai puțin plăcut. din viața ei.

Theo Rose are mereu zâmbetul pe buze și oriunde își face ea apariția este rost de voie bună. Oricât de rău s-ar simți, ea încearcă să îi facă pe oamenii din jurul ei să rădă și să se simtă bine în compania sa. Ea s-a făcut remarcată și datorită umorului său, dar a avut momente atât de grele în viața sa care nu coincid deloc cu felul în care este acum. Vedeta a vorbit sincer despre probleme sale, dar nu este pentru prima dată când face lucrul acesta.

„A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute „

La un moment dat, ea le-a povestit celor care țin la ea că a avut probleme cu anxietatea, dar nu a dat prea multe detalii despre această afecțiune. Odată cu trecerea timpului, frumoasa artistă a început să le spună tuturor cum s-a manifestat această afecțiune și care a fost impactul asupra vieții și a evoluției sale.

Când era doar un copil, nu știa cum să gestionese situațiile și stările prin care era nevoită să treacă și a avut o perioadă plină de gânduri rele, după cum a explicat chiar ea. Theo Rose se gândea că o să i se facă rău și chiar i se făcea, iar pentru a se vindeca a avut nevoie de terapie. Chiar și o simplă ceartă în care erau implicați părinții săi era o tragedie pentru ea, deoarece avea impresia că vor ajunge să se despartă. Consideră că nu s-a vindecat complet, dar a învățat cum să includă anxietatea în viața sa și cum să trăiască așa și se simte din ce în ce mai bine.

Theo Rose, adevărul despre boala de care a suferit în copilărie: "Am avut gânduri mai urâte"

„Am avut o perioadă când am avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea. Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios. Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple. A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”, a povestit Theo Rose.