Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva luni. Cei doi au fost surprinși împreună pe stradă, iar la scurt timp au confirmat relația. De curând, artista a povestit cum au decurs filmările la „Clanul”, serial regizat chiar de iubitul ei.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în perioada în care antrenoarea de la „Vocea României” se afla într-o relație de cinci ani cu Alex Leonte, iar regizorul era, de opt ani, cu Lia Bugnar, scenaristă pentru serialul „Clanul”.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Lia Bugnar despre Theo Rose, actuala iubită a lui Anghel Damian: „Nu are pregătire…”

„La filmări chiar ne vedem de treaba noastră. Aproape că nu ne vedem la filmări, De fapt, în afară de ce ține de indicații”, a mărturisit Theo Rose, conform Cancan.

Theo Rose, detalii despre relația cu Anghel Damian

După cum a dezvăluit Theo Rose, în primele zile de filmare pentru noul serial de la PRO TV, Anghel Damian a fost atât de amabil cu ea încât a venit acasă la ea, să-i explice scenariul.

Sursa: Instagram

„La un moment dat, râdeam cu Anghel, nu știu, erau primele zile de filmare și a venit la mine să-mi explice ceva ce aveam de făcut. Îmi explica o stare și înțelegeam perfect. Mă uitam în gol așa și după ce mi-a explicat i-am zis <<da, și eu cum fac?>> și el a zis <<Eh, asta e singura întrebare care în actorie nu există: cum fac>>?”, a dezvăluit Theo Rose.

M-a ajutat foarte mult faptul că el mi-a exemplificat de foarte multe ori cum trebuie să spun anumite replici sau care e starea pe care trebuie să o am, a spus Theo Rose în cadrul podcastului „La Mijloc”.

Ce a spus Theo Rose despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose și Alex Leonte au format unul dintre cele mai solie cupluri din showbizul românesc, având o relație de peste cinci ani. Despărțirea lor a fost ca un șoc, mai ales că multe persoane îi vedeau deja la altar. Cântăreața a povestit, la scurt timp după ce s-a făcut cunoscută în presă noua relație, că nu a înșelat pe nimeni.

Ea și nepotul lui Nea Mărin s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Theo Rose și-a refăcut viața alături de Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, unde ea debutează pe platourile de filmare.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis.”a spus Theo Rose la scurt timp după ce s-a aflat de noua relație.