Theo Rose merge la sală pentru a se tonifia

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe din generația tânără din România.

A scos piesă după piesă și s-a bucurat de un succes răsunător, după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai Stil!”.  Dar, drumul său nu a fost unul deloc ușor.

Theo Rose a vorbit despre cel mai mare complex al ei

Theo Rose are 25 de ani și a luat o decizie radicală cu privire la aspectul ei fizic. Artista cântărește până în 50 de kilograme, motiv pentru care a luat măsuri, pentru ca aparițiile sale pe scenă să fie impecabile.

„Am început să nu mai mizez pe genă. Nu mă duc de nebună la sală. Am început să văd una alta pe corpul meu. Atunci când ești mai corpolentă și ai niște celulită, e justificat, că sunt niște kilograme în plus.

Dar când ești slabă și se vede celulita pe tine, atunci trebuie să îți faci probleme. Dacă ți se pleșcăie pielea, nu poți să dai din mână că îți atârnă pielea, atunci iar e o problemă. Nu am vrut să ajung în stadiul ăla.

Sursa: Social Media

Totuși, sunt și eu artist, mai apar și eu pe colo, pe dincolo, mai arăt un picior, un braț. Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată. Mai sunt și slabă și mică, ce Doamne iartă-mă fac? Nu pot să stau dărâmată”,a declarat Theo Rose pentru EGO.ro.

Frumoasa cântăreața a recunoscut că nu face yoga, pilates sau meditații pentru că ea se gândește în mai multe părți în același timp, motiv pentru care nu poate practica asemenea activități. Mai mult, aceasta a recunoscut că merge la sală dar nu pentru a slăbi, ci pentru a-și menține corpul mereu tonifiat.

„Vreau să îmi dau interesul. Un corp am, o viață am. Sunt tânără, acum sunt de făcut lucrurile astea. Nu yoga, pilates, din astea în alte limbi. Nu pot să fac yoga, meditații, pentru că nu îmi stă mintea în loc, eu mă gândesc la 30 de lucruri. Mă duc la aparate.

Nu te gândi că mă duc și fac cu greutăți mari. Are grijă antrenorul să nu îmi dea mai mult decât pot să duc. Adică fac acolo de bun-simț astfel încât să fiu tonifiată.

Nu vreau să mă fac vreo culturistă. Alți oameni au impresia că mă duc să slăbesc. Ce să mai slăbesc? Vreți să dispar? Ce vreți să fac?”, a mai declarat Theo pentru sursa citată anterior.

 

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.