Din toamnă, Theo Rose va putea fi urmărită pe micile ecrane în producția „Clanul”.

Din această toamnă, Theo Rose își va face debutul în actorie pe micile ecrane. Artista va avea un rol cheie în cel mai nou serial al PRO TV-ului, „Clanul”.

Cântăreața este la prima sa experiență de acest gen. Înainte de a începe filmările pentru acest serial a mai făcut figurație în diverse producții. Cât despre noul proiect în care este implicată, Theo Rose spune că personajul pe care îl interpretează este fiica mafiotului, dar și avocata mafiei.

Cât despre rolul pe care îl are, aceasta afirmă cu nu este deloc ușor. Marele său noroc este reprezentat de faptul că are susținere din partea numeroasei echipe.

Theo Rose va juca în „Clanul”

Sursa: Social media

„Da. E primul meu rol de actriță. Până acum am jucat așa, ca amator-figurație. Sunt fiica mafiotului, sunt avocata mafiei și o figură importantă în serial.

Nu e un rol ușor, singurul meu noroc e că am parte de o echipă foarte mare, toată lumea mă ajută să fac față și cred că există asemănări între personaj și mine.Mă ajută treaba asta pentru că mă mai scapă de niște situații, că ce nu pot da din actorie, dau de la mine, de la ce mi-a dat Dumnezeu.” a declarat Theo Rose pentru Libertatea

Theo Rose nu are studii în actorie, însă, în urmă cu câțiva ani s-a pregătit intens pentru acest domeniu. Și-a dorit să urmeze cursurile școlii de actorie, însă nu a reușit să ajungă la timp pentru a susține examenul.

„Eu m-am pregătit un an de zile pentru școala de actorie, doar că nu am mai ajuns la examen. Și așa am rămas pe dinafară și a trebuit să fac trei ani de muzică, deși nu mi-aș mai fi dorit să fac și facultatea de muzică, dar așa a vrut destinul.”a mărturisit artista pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.