Trupa The Motans își dorește să susțină tinerii și studenții. Proiectul este organizat în colaborare cu Global Records și își propune să finanțeze 5 tineri pasionați de domeniul în care activează.

Campania organizată de trupa moldovenească sună în felul următor: Cantaret, pictor, aviator, medic – stii foarte bine ce iti doresti sa devii? Ai o pasiune careia esti pregatit sa te dedici 100% iar atunci cand te gandesti la ea parca totul capata sens? Bursa The Motans e aici pentru tine. Pentru ca noi suntem viitorul!

Cei de la The Motans promit să ofere pe o perioada de 10 luni suma de 2080 de lei. Studenți din toată țara, dar și din Republica Moldova, sunt încurajați să aplice.

Regulile sunt destul de simple: cei înscriși trebuie să aibă vârsta până în 30 de ani și să fie studenți la o faculate la zi.

Solistul trupei, Denis Roabeș a afirmat că această inițiativă s-a născut chiar din propria lui experiență de studenție. Acesta a fost nevoit să lucreze în timpul său liber, iar în timpul zilei sa se ocupe de cursurile de la facultate. El a povestit ca tot ce își dorea în această perioadă era să aibă mai mult timp liber, să poată să se ocupe de studiile sale și să învețe. La 30 de ani, cântărețul povestește cu un oarecare regret despre această perioada din viața lui.

Bursa promite să vină în ajutorul studenților cu adevărat pasionați, care își doresc să își dedice timpul studiilor.

Cei 5 câștigători vor fi anunțați în data de 20 septembrie.

Inițiativa celor de la The Motans este una de apreciat, în special pentru că își doresc să investească în viitorul țării. Mii de studenți au aplicat deja și așteaptă cu sufletul la gură ziua anunțării câștigătorilor.