Indiferent câte profesii ar fi încercat, compozitorul ar fi ajuns tot la arta muzicală

Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans” este unul dintre cei mai ascultați și îndrăgiți cântăreți de la noi. Artistul a venit din Republica Moldova în urmă cu șase ani, timp în care s-a făcut extrem de apreciat și simpatizat de români. De-a lungul carierei sale a colaborat cu multe nume sonore din industrială muzicală românească. Denis Roabeș a intrat foarte repede în topuri, iar cu fiecare piesă lansată devine din ce în ce mai cunoscut de către publicul larg. 

„The Motans”, artistul cu cele mai profunde melodii

Ceea ce puțină lume știe este că solistul își compune singur piesele. În România a avut parte de un succes răsunător tocmai pentru că se dedică întru totul carierei sale. Este cunoscut pentru cântecele cu mesaje de dragoste, de tristețe, melancolice sau profunde. La un moment dat, în cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit că, uneori, când scrie versuri, îi dau lacrimile. Pentru că este o fire sensibilă, reușește foarte ușor să ajungă la sufletele ascultătorilor.

În urmă cu ceva timp, „The Motans” a fost invitat la „Fain și Simplu”, un podast online, moderat de Mihai Morar. Cântărețul a făcut dezvăluiri despre copilăria sa, despre oamenii care i-au fost alături și despre ceea ce înseamnă pentru el suflete pereche. Contrar așteptărilor, nu este vorba despre o singură ființă, respectiv cea mai dragă din viața sa, ci despre mai multe.

„Eu cred că noi ne alegem sufletele pereche. Nu e neapărat predestinat de sus. Îi ai pe părinții tăi, care sunt pentru tine suflete pereche. Ai iubita, soția, partenerul de viață, care de asemenea reprezintă sufletul pereche. Prietenii, la fel. Eu consider că toate aceste suflete fac parte din tine, adică lipindu-vă acolo, creați un ghemotoc de energie mai mare”, a declarat Denis Roabeș.

@themotans.music Tu ce crezi? @themotans ♬ original sound – fan page

Solistul a fost aproape de a nu urma cariera muzicală

Înainte de a fi artist, „The Motans” a fost specialist în marketing și vânzări. Mai mult de atât, el a cochetat și cu psihologia, fiind cu gândul la cu totul altă meserie. Totuși, pașii l-au îndreptat spre artă, și chiar dacă în urmă șapte ani îi displăcea vocea sa, acum a ajuns să facă furori, iar fanii să cânte împreună cu el.

„Eu am fost specialist în multe la viața mea. Dar da, terminând acest segment cu marketingul, am zis că e timpul să mă apuc de ceea ce-mi place”, a susținut vedeta, în cadrul unui interviu.

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii