Deși sunt mulți sceptici, se pare că profețiile lui Nostradamus s-au adeverit până în prezent. Se pare că faimosul astrolog a prevăzut invazia lui Vladimir Putin în Ucraina cu 500 de ani în urmă.

În lucrarea „Les Prophéties”, scrisă în anul 1555, se regăsesc profeții ale lui Nostradamus care fac referire la cel de-Al Treilea Război Mondial. De asemenea, el a prevestit și ce soartă va avea țara noastră odată cu începerea războiului din Est.

Chiar dacă sunt vagi și pot fi interpretate în diferite moduri, anumite catrene conțin foarte multe fapte care s-au adeverit până în prezent. În catrenul 26 din Centuria V, faimosul astrolog și medic francez a prevestit războiul dintre Rusia și Ucraina.

Nostradamus: Flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite

„Din Rusia se apropie în masă. Distrugătorul va ruina acel oraş. Violentă distrugere, Romainie va suferi. Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”, se arată în cartea lui Nostradamus.

Specialiștii care s-au ocupat cu descifrarea celor spuse de Nostradamus au spus că acel catren face referire la cel de-Al Treila Război Mondial. Conform acestora, acest război va fi pornit de Rusia și din această cauză și România va suferi.

Teribil: Ce a prevestit Nostradamus despre războiul dintre Rusia și Ucraina. În ce situație se va afla România
Arhivă

Totuși, există o speranță. Unul dintre cei mai importanți interpreți români ai profețiilor lui Nostradamus, Vlaicu Ionescu, este de altă părere. Mai exact, conform acestuia, termenul de „Romainie” a fost ortografiat greșit. De fapt, nu ar fi vorba despre țara noastră. Având în vedere că în anul 1555 România nu exista ca stat de drept, ar putea exista o speranță pentru țara noastră.

Ce s-ar mai putea întâmpla în 2022

Nostradamus a făcut și alte profeții crunte pentru 2022. Se pare că anul acesta ar dispărea un personaj politic foarte important iar în locul lui va fi ales altul. Unii spun că ar fi vorba despre președintele Coreei de Nord, Kim Jong-Unm alții cred că este vorba despre Regina Elisabeta, iar alții despre Joe Biden.

De asemenea, Nostradamus a prevăzut și destrămarea Uniunii Europene. O altă profeție ar fi că anul acesta Franța va fi invadată de o putere din Est.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.