Rareș Bogdan șterge pe jos cu Orlando Teodorovici, la doar câteva ore de când abia se liniştise apele între Teodorovici şi Fifor, existând mai puţine injurii în public. Tot conflictul cu Rareş Bogdan a pornit după ce Eugen Teodorovici a cerut în cadrul unei emisiuni de la România TV să nu i se mai spună „Orlando”, adăugând și insulte la adresa lui Rareș Bogdan. Reacția lui nu a întârziat să apară, la fel cum a făcut şi Mihai Fifor imediat după ce a fost făcut şobolan, de acelaşi Teodorovici.

„Vă rog frumos, spuneți-mi Eugen Teodorovici.

Orlando a făcut-o măgarul ăla de Rareş Bogdan cu ai lui. (…) Ce au încercat ei să facă cu acest Orlando? Logica lor: să ducă în derizoriu orice discurs de-al meu ca ministru, să-l ducă în derizoriu având acest nume, Orlando. Ăsta-i numele meu, așa m-au botezat părinții”, a spus Teodorovici pentru România TV.

După cele auzite, Rareş Bogdan a reacţionat imediat într-o postare pe contul său de Facebook, adăugând mai multe jigniri la adresa lui Teodorovici.
„Acestui bou patentat, de o aroganţă oarbă, un nimeni în drum cu perucă în loc de păr, îi este ruşine de numele său, cât de imbecil să fie individul încât să îi fie ruşine de propriul lui nume, „Orlando minte putina”???? Doamne fereşte. Boul nu e bou destul, daca nu e şi fudul, arogant, ca un gâscan…Peruchierul loveşte din nou”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.