Teo Trandafiri este una dintre cele mai longevive prezențe din televiziunea românească. Vedeta are parte de succes, iar acest lucru se reflectă și în câștigurile pe care le încasează. Recent, aceasta a vorbit despre veniturile sale și despre lucrurile în care își investește banii.

Contrar opiniei populare, televiziunea nu le aduce venituri imense vedetelor. Teo Trandafir, în cadrul unui interviu recent, a vorbit despre câștigurile sale și despre felul în care își gestionează banii. Vedeta a mărturisit că ultima perioadă a fost destul de dificilă, așa că a preferat să fie prevăzătore.

La fel ca toată lumea și vedetele au fost afectate de pandemie. Teo Trandafir a mărturisit că situația actuală a făcut-o să se gândească de două ori ce face cu banii. Vedeta preferă să se abțină de la orice investiție și să economisească, „pentru zile negre”.

„Nu prea investesc, încerc să economisesc, pentru că nu știu ce vine. Investițiile în perioada asta mi se par riscante și încerc să pun deoparte pentru vremurile ce vor veni, dar sper din suflet să fie bune și să nu fie nevoie de atâtea rezerve. În cazul în care, ferească Dumnezeu, se întâmplă ceva, vreau să am pe ce să pun mâna. Spiritual investesc în Maya și în mine, sunt investiții sigure și involuntare”, a declarat Teo Trandafir, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Teo Trandafir, un om prevăzător! Ce face vedeta cu banii pe care îi câștigă. „Sunt investiții sigure și involuntare”
Social media

Teo Trandafir, despre câștigurile din televiziune

Teo Trandafir a mărturisit în urmă cu ceva timp că nu se poate plânge în legătură cu câștigurile din televiziune. Însă vedeta a subliniat că și cheltuielile sunt pe măsură.

„Am investit în casa în care locuiesc, în copilul pe care îl am și care merge la o școală privată, care nu este tocmai ieftină. Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân. Nu își imaginează că plătești taxe uriașe la stat, ai rate, oameni cu care colaborezi și pe care trebuie să îi remunerezi. Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios.

Și eu mă întreb ce am făcut cu banii, pentru că nu am mai fost într-o vacanță de ani buni, pentru că mă gândesc la cheltuielile pe care le am, școala fiicei mele, rate, investiții în casă. Da, mă chivernisesc și eu, pentru că nu îmi plătește nimeni altcineva toate lucrurile de care, în familie, avem nevoie.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit VIVA!.