Teo Trandafir este cunoscută pentru caracterul ei puternic și pentru personalitatea sinceră și directă. Nu mai este un secret că îndrăgita prezentatoare nu e tocmai în relații bune cu Iulia Albu, populara creatoare de modă. În plus, cele două au avut o altercație de proporții atunci când Iulia încă mai lucra la Kanal D.

Se pare că cele două nu s-au ferit să-și arate că nu prea se agreează, așa că nici criticile nu au întârziat să apară. Stilista a avut de comentat dur la adresa prezentatoarei în ceea ce i privea ținutele, iar cât timp au fost colege de trust, cele două au avut mai multe conflicte.

Teo Trandafir, dezvăluiri despre conflictele cu Iulia Albu

Teo, moderatoarea de la Kanal D a discutat cu Andreea Marin despre o întâmplare mai veche cu Iulia Albu când cele două lucrau la același trust. Totul a avut loc chiar pe holurile de la Kanal D, atunci când Iulia Albu a salutat-o ironic pe Teo, iar aceasta i-a întors imediat replica.

„Vrei să îți povestesc cu Iulia Albu? Iulia Albu trecea pe lângă mine și mă saluta cu „Hello!”. Și la un moment dat am intrat peste ea în cabină și am întrebat-o: „Duduie, dar de ce hello?”. Nu mă iubește. Știi cum o duc?! Până la 100 de ani”, a povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir și Iulia Albu, la cuțite. Ce a dezvăluit prezentatoarea Tv despre conflictul cu creatoarea de modă
social media

Teo își dorește implant mamar

Moderatoarea a fost întrebată de Bursucu dacă ar face vreo schimbare estetică într-una din părțile corpului, iar aceasta a spus că și-ar face un implant mamar, însă nu își poate învinge frica de anestezie. Deși a avut 6 anestezii până în prezent, vedeta nu se poate elibera de teamă.

„Sânii. Mai măruți. Implant mamar… vreau să îmi fac… balcoane. Mici, dar nu de toți banii. Da, îmi e frică. Îmi e frică de anestezia generală. Am avut vreo șase și încă îmi aduc aminte cum mă cheamă. La a șaptea vin la emisiune adusă” a mai mărturisit Teo Trandafir.