Teo Trandafir și-a început anul cu o bine meritată vacanță, însă vedeta abia așteaptă să revină pe platoul de filmare. Zilele libere pare să fi fost lungi pentru prezentatoare tv, care numără orele până când va intra, din nou, în direct. De asemenea, și Bursucu, coprezentatorul acesteia își dorește să se întoarcă la treabă.

Teo Trandafir și Bursucu s-au bucurat de sărbători, de vacanță și sunt pregătiți să înceapă anul în forță și din punct de vedere profesional. Emisiunea „Teo Show” va reveni în curând pe micile ecrane, iar cei doi așteaptă cu nerăbdare momentul.

„Știți cum sunt vacanțele la noi? Primele zile sunt cele în care te odihnești, după care începe dorul de telespectatori, de colegi, de emoția directului, de invitați. Acum, că vacanța e o nouă frumoasă amintire, numărăm orele până la acel trei, doi, unu, suntem pe post! auzit zilnic în cască. De pe 10 ianuarie, cu bucurie, vă așteptăm la un show zilnic, construit cu muncă și entuziasm de o echipă din care fac parte și pe care o iubesc!”, spune Teo Trandafir.

Teo Trandafir s-a plictisit de vacanță! Vedeta așteaptă cu nerăbdare să revină pe post. „Numărăm orele…”
Social media

Bursucu și-a încărcat bateriile în vacanță

Bursucu este pe aceeași lungime de undă cu partenera sa și este gata să se întoarcă la muncă. Acesta și-a încărcat bateriile în vacanță și revine cu forțe proaspete. Bursucu a petrecut sărbătorile alături de familie, în Dubai. Aceștia s-au distrat de minune, s-au bucurat de atracțiile locului și s-au întors cu forțe proaspete.

„M-am bucurat alături de familie de o vacanță de vis în Dubai, o vacanță pe care o așteptăm de 2 ani! Am vizitat aproape tot ce se putea vizita, ne-am distrat, ne-am bronzat, am văzut cel mai frumos foc de artificii de pe pământ în noaptea dintre ani și m-am relaxat alături de familie. Acum abia aștept să revenim în casele telespectatorilor, în noul sezon vin cu forțe proaspete, sunt gata de distracție!”, a spus și Bursucu.