Teo Trandafir a primit cea mai proastă veste anul acesta, chiar de ziua ei.

Începutul verii a venit cu o veste foarte proastă pentru Teo Trandafir. Vedeta a aflat că este nevoită să ia o pauză mai lungă și că, momentan, emisiunea ei nu va fi difizută. Telespectatorii au crezut că este vorba despre o pauză pe timpul verii, dar se pare că lucrurile sunt mult mai complicate.

Teo Trandafir a intrat în familia celor de la Kanal D în anul 2013. De atunci și până în prezent, vedeta a avut una dintre cele mai longevive emisiuni de pe TV. „Teo Show” a fost, ani la rând, printre preferatele publicului care o urmăreau în fiecare după amiază. Recent, anunțul celor de la Kanal D i-a lăsat pe mulți cu un gust amar.

În ultima ediție de „Teo Show”, Teo Trandafir s-a jucat cu vorbele, astfel încât a dat de înțeles că va absenta o perioadă mai mare de pe micile ecrane. Se pare că emisiunea vedetei nu mai genera acelaiași cifre de audiență ca în trecut. Tocmai acesta ar fi fost unul dintre motivele pentru care turcii au decis să renunțe la emisiunea ei.

„Ne revedem după pauză. Poate mă îndrăgostesc de un perete de aici. (…) O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim. Până atunci, să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!”, a spus Teo Trandafir în ultima ediție.

Teo Trandafir, prima reacție după ce a fost dată afară de la Kanal D. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu emisiunea vedetei
Instagram

Teo Trandafir, înlocuită cu Andreea Mantea

Cei de la Kanal D au găsit imediat varianta pentru a umple spațiul de la orele 15 la 17. Kanal D a introdus în grilă emisiunea Andreei Mantea, „Casa Iubirii”. Pentru a-i liniști pe fani, trust-ul a emis un comunicat în care a spus, cu subiect și predicat, ce se va întâmpla cu emisiunea lui Teo din toamnă.

„Emisiunea “Teo Show” intră în vacanţă începând de săptămâna viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori”, arată comunicatul oficial al celor de la  Kanal D.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.