Teo Trandafir, primele declarații după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Kanal D.

Încă de la începutul lunii iunie, atunci când a avut loc ultima emisie a emisiunii „Teo Show” din acest sezon, unele voci afirmau că Teo Trandafir ar fi out de la Kanal D. Audiențele slabe ale emisiunii i-au făcut pe patronii turci să ia această decizie în privința prezentatoarei de televiziune.

S-a scris mult pe marginea acestui subiect, iar Teo nu a avut nici măcar o singură reacție la ceea ce s-a scris în presă. După câteva săptămâni de absență, Teo a revenit și are un mesaj pentru fanii săi.

Am cam lipsit o perioadă

@teotrandafir_official

Va pup, sincer am cam lipsit o perioada insa am câteva surprize pentru voi…. În curând! #eusuntteotrandafir #kanald #foryou #foryou #kanald #vamultumesc #trending #teo #iubestetepetine #teoshow #vaiubescpentruceeacesunteti #vapup #plangemasa

♬ sunet original – Teo Trandafir

„Vă pup, sincer am cam lipsit o perioada însă am câteva surprize pentru voi…. În curând!” a scris Teo Trandafir pe contul său de TikTok

În trecut s-a vehiculat că Teo Trandafir ar încasa de la Kanal D suma de 20.000 de euro. Referitor la acest subiect, vedeta spune că sunt niște speculații care nu au vreo legătură cu realitatea. Tot ceea ce a putut afirma despre remunerația sa este că, suma pe care o primește este una decentă, nicidecum nu s-ar ridica la 20.000 de euro.

„Aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent. Au fost mulţi cei care şi-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat. L-au înmulţit cu 12 luni şi au făcut ei socoteala cât am câştigat eu într-un an.” a declarat vedeta pentru libertatea.ro.

Teo Trandafir a mărturisit că de-a lungul carierei sale a câștigat bani, iar acest lucru se întâmplă și în continuare. Vedeta Kanal D recunoaște că nu-și gestionează foarte bine finanțele și că are o afinitate pentru case. În același timp, afirmă că nu este atât de bogată pe cât și-ar dori.

„Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu.” a declarat Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.