Deși nu a vorbit prea des despre acest subiect, se pare că Teo Trandafir a stat mult timp pe o mină de aur. La propriu.

Teo Trandafir a fost mereu rezervată în ceea ce privește viața ei privată. Vedetei nu i-a plăcut să fie în centrul atenției cu acest aspect și, tocmai de aceea, și-a impus anumite limite. Prezentatoarea nu a deschis niciodată subiectul legat de averea sa, dar se pare că unele detalii tot au scăpat.

Teo Trandafir are în spate o carieră de zeci de ani petrecuți pe micile ecrane. Vedeta aproape că nu a luat niciodată pauză de la marea ei pasiune, iar publicul a apreciat-o foarte mult pentru asta. De-a lungul timpului, Teo a reușit imposibilul. Și anume, să își țină viața intimă departe de ochii curioșilor.

Din punct de vedere profesional, Teo Trandafir nu mai are nimic de demonstrat. Vedeta le-a arătat tuturor că își merită din plin locul alături de titanii televiziunii. Cei care au urmărit-o ani la rând, știu foarte bine toate etapele carierei sale. În schimb, nu mulți sunt cei care știu detalii personale despre prezentatoare.

Teo Trandafir, momentul adevărului. Ce a făcut vedeta cu zecile de kilograme de aur pe care le avea în casă
Facebook

Teo Trandafir nu pune preț pe bogății

Deși vorbește extrem de rar despre ceea ce se întâmplă când se sting camerele de filmat, Teo Trandafir reușește să surprindă de fiecare dată. În urmă cu câteva luni, vedeta și-a propus să renunțe la barierele pe care și le-a impus și să fie cât mai sinceră cu fanii ei.

În cadrul emisiunii moderate de colega sa, Denise Rifai, Teo Trandafir a vorbit pentru prima dată despre averea ei materială. Deși poate pare greu de crezut, prezentatoarea a avut acasă multe kilograme de aur. Convertite în lei, acestea însumau o avere, avere de care Teo nu prea s-a bucurat.

Vedeta a povestit că, din păcate, nu mai este posesoare aurului. Aceasta a avut parte de anumite momente mai grele care au făcut-o să renunțe la ele. Dar nu regretă absolut nicio decizie luată. După acest episod în care a pierdut aurul printre degete, Teo a început să aprecieze și mai mult valoarea umană.

@diana.blogger #tiktok #fyp #dianablogger #bucurestiromania🇷🇴 #chisinaumoldova #romania #teotrandafir #viral ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.