Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă” găzduită de Mihai Ghiță, Teo Trandafir a făcut o declarație emoționantă. Îndrăgita prezentatoare tv a povestit despre un episod din viața sa când toată lumea a dat-o uitării.

Teo Trandafir l-a întrebat pe Mihai Ghiță în câte zile i se descarcă telefonul. Acesta i-a replicat că în șapte, opt ore de utilizare a gadget-ului rămâne fără baterie. Întrebarea nu a fost una întâmplătoare din partea vedetei. Mai apoi, aceasta i-a spus că, dacă ar dispărea de pe micul ecran telefonul său se va descărca în 7 zile fiindcă toată lumea îl va uita.

Aceasta este una dintre dramele moderatoarei tv. Într-o perioadă a vieții sale, atunci când nu mai apărea la tv, oamenii au dat-o uitării.

„Nu mă suna nimeni..”

@cuvinte.de.aur

#teotrandafir #inoglinda #thexclusive #kanaldromania #cuvintedeaur #vorbedeaur @teotrandafir_official

♬ sunet original – Cosmin Dumitrache Dumi.07

„Pleacă de aici acum, nu te mai întoarce și în 6 luni vorbim din nou. Vei spune că în 7 zile, sora mea. Și mie mi se descarcă acum telefonul în 7 ore, atunci mi se descărca în 6 zile, singur. Nu mă suna nimeni! ” a declarat Teo Trandafir

Nu este singurul moment greu din viața prezentatoarei tv. Aceasta a suferit din dragoste, lucru ce a făcut-o să consume foarte tare. Se pare că unul dintre foștii săi parteneri de viață s-ar fi îndrăgostit de altcineva, iar vedetei i-a luat foarte mult să se recupereze după această trădare supremă. În procesul său de vindecare, Teo Trandafir a apelat și la ajutorul unui psihoterapeut.

„Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu. Poate dumneata. Eu sunt descuiată…Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai…Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…” a declarat Teo în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”