Teo Trandafir a invitat-o, recent, în platoul Kanal D pe Bianca Rus, pentru ca aceasta să împărtășească publicului noutățile din viața sa. La un moment dat, Teo Trandafir s-a enervat la culme, după ce Bianca Rus i s-a adresat acesteia cu „mătușică”. Acest cuvânt se regăsea într-un vers al unei melodii compuse chiar de către Bianca Rus. Nu mulți știu că pe Teo Trandafir o deranjează astfel de apelative. Totodată, îndrăgitei prezentatoare TV nu îi place să audă când cineva i se adresează cu „Doamna Teo”, așa cum i-a spus Bianca Rus imediat după ce și-a dat seama că a dat-o în bară.

Cum a reacționat Teo Trandafir?

Teo Trandafir nu a stat mult pe gânduri și a pus-o la punct imediat pe Bianca Rus, dându-i o replică pe cinste.

„Nu, nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă”, a declarat Teo Trandafir în direct, la Kanal D.

Teo Trandafir, jignită de Bianca Rus, în direct! Ce i-a spus artista celebrei moderatoare de la Kanal D
Business Magazin

Teo Trandafir nu se sfiește să intre în conflict cu vedete din țara noastră. Ce-i drept, sunt rare momentele în care prezentatoare TV este scoasă din sărite de către vreo persoană.

Tensiunea dintre Teo Trandafir și Bianca Rus a continuat să persiste și pe parcursul unei probe culinare.  La această probă, au participat Laurette și Raluca Podea. Dorindu-și o nouă conversație cu Teo Trandafir, Bianca Rus s-a băgat în seamă cu aceasta. A întrebat-o inocent dacă pe ouăle din supermarket este menționată data expirării.  Îndrăgita prezentatoare TV, făcând ochii cât cepele, i-a răspuns acesteia că: „…scrie când inspiră”. S-a observat că Teo Trandafir era vizibil iritată de ceea ce spunea Bianca Rus.

Cu toate acestea, Teo Trandafir a arătat, până la finalul emisiunii, că nu mai este supărată, din cauza faptul că invitata sa, Bianca Rus, i-a zis „mătușică”. În continuare, Bianca Rus a fost supusă unui test, acela de a degusta o salată, legată la ochi. Aceasta, însă, nu a reușit, neghicind niciun ingredient.

În clipele următoare, Bianca Rus a ținut să amintească telespectatorilor și celor care o susțin faptul că a reușit să slăbească prin aceeași metodă la care și Teo Trandafir a apelat, și-anume a solicitat să nu i se aducă multe preparate de mâncat, pentru că regimul său alimentar nu îi permite acest lucru.