Teo Trandafir este una dintre exponente atunci când vine vorba de carieră în televiziune. Teo are ani întregi de experiență pe sticlă, iar prin mâna ei au trecut zeci de persoane dornice de formare. Acum, despre Teo ies la iveală anumite lucruri pe care nu mulți le știu despre ea. Vedeta și tatăl ei nu prea au o relație bună, iar bătrânul, imobilizat a început să îi aducă acuzații grave.

Teo Trandafir, acuzată de tatăl ei că l-a uitat

Teo Trandafir nu și-a pus niciodată viața personală pe tavă. Prezentatoarea de la Kanal D a lăsat mereu fix cât a vrut ea să se știe din intimitatea ei. De data asta, nici n-a mai fost nevoie să facă ea declarații; tatăl acesteia, Ion Uță a început să vorbească despre relația pe care o are cu fiica lui și nu este tocmai una bună. Conflictul din Teo Trandafir și tatăl ei nu e de azi, de ieri, ci arde mocnit de ani buni.

Ion Uță a vorbit despre Teo Trandafir, cu care face doar mici schimburi de amabilități prin telefon. Teo a încercat la un moment dat să îi ofere ajutorul, însă acesta a refuzat-o. Bătrânul nu uită că fiica lui nu l-a invitat la nunta sa și că adesea l-a certat în public.

”Pe Teo Trandafir o las în pace și încerc să n-o deranjez deloc. Ea mă mai sună și îmi spune: ”Cheamă-mă și vin!”. Dar eu îi zic: ”Nu poți face nimic, vezi-ți de treaba ta!”. Eu și Teo ne vedem rar, relația e strânsă, dar la modul ”Eu te las în pace, ca să-ți vezi de viață”.

Dacă ea e bine și eu sunt bine. Nu ne-am mai văzut de mult timp, Teo nu mi-a mai bătut la ușă de trei ani. Nu prea o sun, nu am această dorință. Nu e vorba că avem o relație rece, e vorba despre respect, despre lucruri din trecut. Acum sunt un muribund. Stau în casă, sunt al dracului de cumințel. Mai facem haz de necaz, nu vedeți ce vremuri grele trăim?”.