Teo Trandafir a intrat în gura lupului. Prezentatoarea are cunoscută rubrică „Da sau nu” cu Bote și Ralu, dar, de data asta, se pare că s-a întors roata. Ținutele ei au fost analizate de așa-zisul „rege al modelingului”, iar cuvintele folosite nu au fost deloc unele blânde. Se pare că, în concepția acestia, prezentatoarea de la Kanal D mai are mult de lucrat la capitolul apariții TV.

Ștefan Farrell este un nume cunoscut în industria modei. Bărbatul se ocupă mereu de organizarea evenimentului City Fashion Week și, din când în când, analizează ținutele vedetelor. Cei care au urmărit „Bravo, ai stil! Celebrities” își amintesc de el ca fiind partenerul Biancăi Rus. Pe vremea aceea, vedeta era acuzată că primește ajutor în alcătuirea ținutelor de la Farrell și că nu recunoaște.

„Teo Trandafir este, în continuare, complexată de aspectul fizic”

Ștefan Farrell nu s-a ferit nicio secundă să pună punctul „i” și a fost destul de tranșant la adresa lui Teo Trandafir. Criticul de modă nu i-a negat profesionalismul în ceea ce privește televiziunea, dar consideră ca mai are de lucrat la alte capitole. De exemplu, atunci când vine vorba ținute, în concepția sa, Teo Tradafir șchiopătează foarte multe.

Farell nu și-a putut da seama care este motivul pentru care prezentatoarea nu are apariții wow la TV. Aceasta a pus totul fie pe seama echipei cu care Teo lucrează, fie pe seama faptului că aceasta continuă să fie complexată. Toți cei care o urmăresc pe Teo Trandafir știu că aceasta s-a transformat enorm de-a lungul timpului, atât fizic, cât și profesional.

„O ținută nefericită a unei mamie moderne din „Las Fierbinți”. Teo nu ar avea nevoie de un stilist la cât e de populară. Hainele pe care le poartă nu sunt neapărat masculine. Sunt atipice. Nu tocuri, nu rochii potrivite, nu încălțări corecte.

Faptul că a fost supraponderală poate fi încă un complex de care nu se poate îndepărta, motiv pentru care poartă cămăși masculine. Sunt convins că atât Cătălin Botezatu și toți stiliștii ei îi cântă în strună și nu vor să o jignească pentru că ea este o fire foarte sensibilă.”, a declarat Ștefan Farrell pentru showblitz.ro.