Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezențe din showbiz-ul românesc. Viața profesională îi merge bine și nu se plânge nici de cea sentimentală, chiar dacă este singură. Teo Trandafir a vorbit deschis despre fostele relații și motivul pentru care nu și-a găsit încă jumătatea.

Într-un interviu recent, Teo Trandafir a mărturisit că invitabil toate relațiile sale au urmat același curs. Bărbații din viața ei nu au reușit să o înțeleagă și nici să gestioneze relațiile. Teo Trandafiri a declarat că unul dintre lucrurile pe care nu poate să le accepte sub nicio formă este autoritatea partenerului.

Însă și dacă părea că lucrurile merg bine, finalul era același. Bărbatul realiza că nu este la nivelul prezentatoarei tv și în cele din urmă relația se rupea.

„Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!”, a declarat Teo Trandafir, pentru Ok! Magazine.

Teo Trandafiri, dezvăluiri din viața personală! Motivul pentru care este încă singură. „Sunt prea mult pentru ei”
Instagram

Teo Trandafiri, despre fostele relații

Teo Trandafiri are la activ două căsătorii. Prima, cu pilotul Alexandru Trandafir, a avut loc în anul 1990. Cea de-a doua a avut loc în anul 2012 cu Constantin Iosef. Ambele mariaje au eșuat, iar la baza despărțirii a stat mereu autoritatea partenerului.

„Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte că pe o măsea stricată. (…) Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine.”, a declarat Teo Trandafir, în urmă cu ceva timp.