Prezentatoarea nu a fost recunoscută cu ușurința de internauți

Teo Trandafir a devenit mult mai activă pe rețelele de socializare după ce a pus pe pauză proiectul tv. Vedeta ține constant legătura cu fanii ei din mediul online cărora le împărtășește detalii din viața ei.Recent, prezentatoarea a publicat un filmuleț care a atras atenția internauților.

Arată diferit pe internet față de micul ecran?

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive vedete din televiziunea de după ’89. Vedeta a  fost mereu printre preferatele telespectatorilor din România. Lipsa ei de pe micul ecran a adus un motiv de tristețe pentru cei care au iubit-o. Din 2013, după o absență semnificativă, Teo a revenit la televizor, spre bucuria publicului ei.

Acum, vedeta a pus din nou pe pauză aparițiile televizate. Teo se bucură din plin de o perioadă de liniște alături de fiica ei. Dacă nu apare pe micul ecran, prezentatoarea publică des pe internet imagini și filmulețe.

Sursa foto: Tik Tok

Cu ultima postare de pe contul ei de Tik Tok, Teo a reușit să uimească pe toată lumea. Internauții nu au recunoscut-o și i-au transmis numeroase comentarii legate de video-ul respectiv. În imagini, vedeta Kanal D pare vizibil schimbată, iar mulți au pus acest lucru pe seama slăbirii ei.

Nu te-am mai recunoscut”/” Ce te-ai schimbat dragă Teo”/ ” Abia am recunoscut-o… e foarte schimbată Teo.”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe Tik Tok.

Teo a trecut printr-un proces de slăbire după ce și-a tăiat stomacul. În urma acestuia a pierdut rapid un număr mare de kilograme.

Relație specială cu fiica ei

Teo Trandafir nu a avut șansa de a deveni mamă însă Dumnezeu i-a deschis o altă cale. Vedeta a înfiat o fetiță pe nume Maia. Astăzi o tânără adolescentă, fiica prezentatoarei este și cea mai bună prietenă a ei.

Teo a mărturisit că Maia este stâlpul moral de care are nevoie. De altfel, cele două nu au secrete una față de cealaltă și se sprijină reciproc.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.