Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Cu o carieră de zeci de ani în spate, ea se poate lăuda cu experiența pe care o are și poate oferi numeroase lecții. Aceasta are o obsesie în ceea ce privește casa ei și niciodată nu se abate de la ea. 

Teo Trandafir se bucură de multă notorietate în showbizul românesc. Aceasta este prezentă pe micile ecrane de ani de zile și știe cât de bună este schimbarea în anumite cazuri.

Ea a renunțat la emisiunea de pe Kanal D „Teo show” și s-a orientat către altceva. Aici, totul este mai dinamic, iar mediul mai alert. Schimbarea care a venit pentru Teo Trandafir îi aduce multe plăceri și se bucură pentru noul pas.

„O dată, la o vreme, este bine să te reinventezi și să vezi dacă ești în stare să faci altceva. Cred că era un foarte bun moment. Îmi place foarte tare. E un pic mai strictă, însemnând că interviurile sunt mai scurte, momentele informative alternează cu ele și tot așa. Lucrurile sunt foarte ritmate și pentru mine este foarte interesant.”, a spus Teo Trandafir despre noua sa emisiune într-un interviu pentru Ego.ro.

Sursa: Social media

Teo Trandafir are o obsesie pentru o culoare

Teo Trandafir iubește la nebunie culoarea albă și se poate vedea în propria sa casă. Ea recunoaște că nu poate să doarmă dacă nu ar lenjerie albă. Cu toate acestea, e dispusă să facă un compromis pentru bunul său prieten, Cătălin Botezatu. Designerul a lansat mai o serie de lenjerii de pat, iar prezentatoarea vrea să încerce una dintre ele.

„La mine acasă toate prosoapele mele sunt albe, absolut toate cearceafurile mele sunt albe din Damasc, deci toate sunt la fel, pentru că nu pot să dorm decât în alb. De data asta o să încerc o schimbare”, a mai spus Teo Trandafir.