Teo Trandafir este un exemplu de ambiție și de putere. Sătulă să se facă mereu glume pe seama ei, vedeta și-a luat inima-n dinți și a trecut la schimbări radicale. Teo a apelat la operație de micșorare a stomacului, iar de atunci și până acum este într-o continuă transformare. Chiar dacă s-a apropiat de dimensiunile dorite, prezentatoarea tot mai are câteva aspecte pe care le-ar modifica.

Teo Trandafir a fost mereu complexată de aspectul fizic. Trăind într-o lume în care imaginea vinde foarte bine, prezentatoarea s-a lovit de multe piedici de-a lungul timpului. Ajunsă la dimensiunile pe care și le dorește, Teo simte că mereu este loc de mai bine. Astfel, chiar la ea în emisiune, prezentatoarea a dat cărțile pe față și a spus ce îmbunătățire și-ar face.

Teo Trandafir, ironizată de Florin Călinescu și Mihai Găinușă

Spre uimirea tuturor, Teo Trandafir își dorește un nou aspect al sânilor. Vedeta este dispusă să calce pragul chirurgului în orice moment, dar, totuși, nu este chiar atât de simplu. Deși intervenția se află pe lista ei de dorințe, mai întâi, colega lui Bursucu trebuie să își înfrângă teama de anestezie.

„Mi-e frică de anestezia generală. Vreau să-mi pun. Nu de toți banii”,a spus Teo în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Vedeta a recunoscut că a suferit mult timp din cauza etichetelor care i se puneau chiar de către colegii ei de breaslă. Nu de puține ori, Teo a fost ținta glumelor răutăcioase. Florin Călinescu și Mircea Găinușă sunt doar câteva dintre exemplele care au râs de aspectul vedetei, indiferent de kilogramele pe care le avea.

Timpul a trecut, iar Teo Trandafir a învățat să nu pună la suflet răutățile celor din jur. Astfel, prezentatoarea de la Kanal D a devenit mai puternică ca niciodată și a învățat cum să se iubească pe sine. Mai mult, vedeta s-a asigurat că este înconjurată doar de oameni care o apreciază la adevărata ei valoare.

După aflarea planurilor pe care le are Teo, fanii sunt nerăbdători să o vadă pe aceasta cu noile „achiziții”. În timp ce unii cred că a fost totul o glumă, alții mizează pe determinarea artistei atunci când își propune ceva.