Teo Trandafir a vorbit despre cum și-a crescut fiica. Prezentoarea a adoptat-o pe fiica sa, Maia, de pe vremea când era doar un copil. Vedeta a creat o legătură puternică între ea și Maia. Ea a decis să vorbească despre cum a reușit acest lucru, dar și despre cu s-a descurcat cu creșterea ei. Teo Trandafir și-a dorit aum mulți ani un copil, pe care nu l-a putut avea. A decis să adopte unul, așa a ajuns să fie mama Maiei.

Reclamă

Fata nu mai este demult un copil, ci o adolescentă în toată regula. Recent, Maia a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani, motiv pentru care mama ei a postat o poză cu ea pe Instagram. Cele două sunt foarte aproapiate, sunt cele mai bune prietene. Maia o respectă enorm pe mamai ei, dar în familia lor respectul se pare că este reciproc.

Reclamă

Teo Trandafir a vorbit despre creșterea fiicei sale

În urmă cu câteva zile, Teo Trandafir a vorbit despre cum a reușit să își crească așa copilul. Multă lume a fost surprinsă de declarațiile ei. Se pre că îndrăgita prezentoare este o mamă model, care a reușit să-i câștige încrederea fiicei sale. Despre ea, Teo a spus că este un copil matur, mult mai dur decât pare și care nu are nevoie de protecție. Știe să se se apere singură și sare chiar și în apărarea mamei ei.

”De când era copil, tocmai pentru că știam că va veni acest moment (al adolescenței), nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă. Și reciproca este valabilă. Ne-am respectat spațiul personal. Momentele ei trebuie să și le trăiască cum simte ea. Se duce în cameră, face ce are de făcut, vorbește cu cine vrea. Dacă este ceva care mi se pare demn de dispreț este să interzici ceva cuiva. Eu am fost adepta recomandărilor, a discuțiilor constructive, a explicațiilor atunci când a fost nevoie.”, a povestit Teo Trandafir.