Teo Trandafir a fost surprinsă de propria fiică chiar de ziua ei. Pe data de 2 iunie, Teo Trandafir a împlinit frumoasa vârstă de 52 ani. A fost zi cu adevărat importantă și specială pentru prezentatoare. A primit sute de urări, zeci de mesaje și multe, multe cadouri. Dar cel mai important cadou l-a primit chiar de la fiica sa, Maia.

Reclamă

Fata lui Teo a fost adoptată încă de când era bebeluș și s-a atașat extrem de tare de mama ei. Teo Trandafir nu este doar o mamă pentru Maia, ci și cea mai bună prietenă. De ziua ei, prezentatoarea a avut parte de o urare care a făcut-o să plângă. Fata ei a știut cum să-ți surprindă mama la împlinirea celor 52 de ani. Cele două au fost mereu extrem de apropiate, iar Teo a fost mereu alături de ea, indiferent de situație.

Reclamă

Acum, Maia nu mai este doar un copil. A crescut și deja este o domnișoară în toată regula. Mai mult de atât, a venit vremea ca Maia să o răsplătească pentru tot ce a făcut pentru ea. Și i-a ieșit, pentru că mama ei a fost extrem de emoționată când a văzut ce cuvinte frumoase i-a transmis fiica ei.

Teo Trandafir a fost surprinsă cu un mesaj special

Toate cadourile și toate cadourile din lume nu se compară cu cele venite din partea celui mai important om din viața ei, Maia. La cei 16 ani ai ei, Maia își iubește mama mai mult decât orice pe lume, iar asta se vede și nu doar în postările din mediul online. Pe Instagram, Maia i-a spus și că o iubește, iar asta a emoționat-o și mai tare pe îndrăgita prezentatoare.

”La mulți ani, prietenă și mama mea! Sper că fiecare zi să îți fie la fel de luminată ca zâmbetul. Te iubesc❤️?”, a scris Maia Trandafir în dreptul unei fotografii cu mama ei.