Tentativă de omor la metrou, în București. În urmă cu puțin timp, o femeie a încercat să arunce doi oameni, în fața metroului, la stația Lujerului. Din fericire, incidentul nu a înregistrat și victime. Cele două persoane nu au ajuns pe șinele de tren.

După ce imaginile cu femeia care este acuzată de tentativă de omor, după ce a încercat să împingă doi oameni în fața metroului, la Lujerului, polițiștii au prins-o. Ea a fost dusă direct la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia din București.

Tentativă de omor la metrou, în București. O femeie a încercat să împingă în fața trenului două persoane, la Lujerului

Femeia de la Lujerului este acuzată acum de tentativă de omor. Un martor a reușit să o fotografieze pe aceasta, iar astfel polițiștii au identificat-o și au preluat-o și au dus-o la psihiatrie.

Din fericire, atunci când incidentul s-a produs, metroul deja oprise în stație, iar astfel tragedia a fost evitată, cele două persoane scăpând nevătămate.

Femeia acuzată de tentativă de omor, după ce încercat să împingă doi oameni în fața metroului la Lujerului, a fost evaluată de medici. Cel mai probabil, ea suferă de o afecțiune psihică care a împins-o să facă acest gest șocant. În urma investigațiilor ce se vor realiza la spital, se va stabili dacă se propune arestarea preventivă.

Tentativă de omor la metrou, în București. O femeie a încercat să împingă în fața trenului două persoane, la Lujerului
Facebook

Femeia din stația Lujerului, acuzată de tentativă de omor, nu se află la primul gest de acest fel

Se pare că femeia în stația Lujerului, acuzată de tentativă de omor, nu se află la prima faptă de genul. În urmă cu câteva zile, un bărbat a povestit pe rețelele de socializare că a fost agresat de o femeie cu o cruce în mână, în aceeași stație de metrou.

„Astăzi când eram pe peron la Lujerului, femeia a încercat să mă împingă (eu inițial nu am realizat asta pentru că vorbea non-stop cu mine, eu având căștile în urechi, nu mi-am dat seama. Am realizat ce voia să facă atunci când am văzut-o încercând să o împingă pe o fata cu ajutorul crucii pe care o ținea în mână). Am urcat in metrou, i-am făcut o poză.

Cât am vorbit cu paznicul de la metrou, aceasta a dispărut. Am cautat-o în metrou și apoi pe peronul stației următoare. Am pierdut-o din ochi. Ca să o recunoașteți: femeia vorbește singură, țipă, înjură, în metrou începuse să plângă și ținea non-stop cu forța acea cruce maro în mână”, a transmis cineva, pe pagina MetroCrush.